Gemeente Someren


woensdag 16 augustus 2006, om 20.00 uur op het gemeentehuis. Vaststelling van de besluitenlijst van de vergadering van woensdag 14 juni 2006 en behandelen stand van zaken actielijst. a. Informatie betreffende de stand van zaken van het landschapsbeleids- en beheerplan.
5 Vaststellen van gewijzigd bestemmingsplan `Fietspaden Herselseweg en Nieuwendijk'.
6 Kennis nemen van de beleidsnotie `Tijdelijk (werken en) wonen' van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) over huisvesting van seizoenarbeiders, en het college opdragen deze notitie te vertalen in een praktische regeling ter vervanging van de huidige regeling uit 2005
7 Vaststellen van gewijzigd bestemmingsplan `Buitengebied 1998, 8e partiële herziening (regeling woningen buitengebied)'. 8 Toepassen van een zelfstandige projectprocedure voor het bouwplan van de heer F. van de Voort, Vonderstraat 13, om aan Korteweg ong. (kadastraal: sectie T, nummer 1150) een ruimte voor ruimtewoning op te richten.
9 Toepassen van een zelfstandige projectprocedure voor het bouwplan van de heer F. van Bree, Lieropsedijk 43, om aan Lieropsedijk ong. (kadastraal: sectie M, nummer 707) een ruimte voor ruimtewoning op te richten.
10 Toepassen van een zelfstandige projectprocedure voor het project BRIM IV, fase 2, het oprichten van twintig woningen met benodigde infrastructuur aan Esdoornstraat.
11
Besluitenlijst commissie Ruimte d.d. 16 augustus 2006.