Llink


Rotterdam, 14 augustus 2006


-PERSBERICHT-

Een geheel andere kant van het Belgische land

Bas Westerweel presenteert 'Zomerzin' over duurzame vakanties

Vakantie is genieten, maar dat kan ook anders. Onder het motto 'goed op vakantie' gaat presentator Bas Westerweel deze zomer voor LLiNK op jacht naar verrassende en inspirerende vakantietips. In de tweede aflevering bezoekt Bas de Belgische Ardennen. Aan de hand van de Walloniërs zelf, bezoekt Westerweel het gevarieerde natuurgebied en ziet een geheel andere kant van het Belgische land. Hij proeft van de lekkerste schapenkazen, gecombineerd met een heerlijk koud Belgisch streekbiertje. Ook bekijkt Bas aan de hand van een reisgids uit 1963 of het Domein van Han nog net zo populair is als toentertijd. Zomerzin is woensdag 16 augustus om 20:35 te zien op Nederland 3 bij LLiNK.

Ken je de Belgische Ardennen alleen maar van survivallen, moutainbiken of kayakken? Zomerzin laat het anders zien; Bas vindt in de Ardennen een nog onbekend recreatiepark voor kinderen en bekijkt de Belgische natuur letterlijk vanuit vogelvlucht. Hij praat met een schapenkaasboer over zijn voor de hand liggende passie; schapenkaas. Ook brengt Bas een bezoek aan de bekende grotten van Han en slaapt hij in een fantastisch oud landhuis bovenop een berg met overweldigend uitzicht.

Zomerzin is woensdag 16 augustus om 20:35 uur te zien op Nederland 3. Zomerzin is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, radio747 en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT

Beeldmateriaal in hoge resolutie is te vinden op:

http://www.llink.nl/Beeldmateriaal.133.0.html




Llink