Deelgemeente Charlois Rotterdam

Onbekende vrijwilligers gezocht

In Charlois wordt jaarlijks een feestelijke bijeenkomst georganiseerd voor de vele vrijwilligers die op allerlei manieren actief zijn. Eind september is het weer zover. De uitnodigingsbrieven zijn vorige week verzonden.

Uitnodigingen gaan naar honderden Charloise organisaties, groepen en verenigingen met het verzoek de vrijwilligers op de hoogte te stellen. In Charlois zijn duizenden vrijwilligers actief. Het is dus niet mogelijk om iedereen tegelijk een feestje aan te bieden. Het gaat om bijeenkomsten waar, afhankelijk van het soort, tussen de 300 en 500 vrijwilligers welkom zijn. Het is aan de organisaties en verenigingen om te bepalen wie in aanmerking komen.

De uitnodigingsbrieven gaan naar de ons bekende adressen. Dat zijn in principe alle organisaties, groepen en verenigingen die in de deelgemeentegids staan. Wij zijn ons ervan bewust dat op meer plaatsen in Charlois vrijwiligers actief zijn dan ons bekend is en wij zouden daar graag informatie over willen ontvangen.

Adres doorgeven

Als u een Charloise groep of vereniging kent


- waar inwoners van Charlois vrijwillig en onbetaald actief zijn,


- die niet in de deelgemeentegids staat,


- die nog nooit is uitgenodigd voor een jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst van de deelgemeente of - die wel in de gids staat, maar die nog geen uitnodigingsbrief heeft ontvangen,

geef dan zo spoedig mogelijk de naam van de organisatie, het aantal vrijwilligers dat regelmatig actief is en het secretariaatsadres inclusief telefoonnummer aan ons door.

Bel: 410 7 411 of stuur een email: jb.schuurman@charlois.rotterdam.nl