AutoRai

Maserati hoofdsponsor van prestigieus Concours d'Elégance op Paleis het Loo

(8/16/2006)
Maserati West Europe heeft zich opgeworpen als hoofdsponsor van het prestigieuze Concours dâélégance, dat dit jaar op 2&3 september plaatsvindt op het landgoed van Paleis Het Loo. Op haar indrukwekkende stand zal Maserati op subtiele wijze de link leggen tussen haar roemrijke verleden en de moderne vertegenwoordigers van het merk met de drietand.
Naast enkele prachtige historische autoâs presenteert Maserati tevens diverse uitvoeringen van de huidige Quattroporte en maakt ook de exclusieve, recent geïntroduceerde Maserati GranSport MC Victory zijn opwachting.

Maserati, het beroemde merk met het Trident embleem, kan terugkijken op een prachtige historie, zowel met het oog op de productieautoâs van het merk als de successen die Maserati in de internationale autosport boekte. âEen merk als Maserati mag daarom zeker niet ontbreken op het jaarlijkse Concours dâélégance op het landgoed van Paleis Het Loo,â aldus Joost Rijnbeek, Marketing Manager Benelux van Maserati West Europe. âBovendien staat deze 7^e editie van het Concours dâélégance in het teken van Italiaanse bolides, wat voor Maserati West Europe reden te meer is om zich als hoofdsponsor aan dit indrukwekkende evenement te verbinden.â

Maserati West Europe is op zaterdag 2 en zondag 3 september nadrukkelijk aanwezig in Apeldoorn met een ruim 415 m2 tellende stand, waar het gerenommeerde Lavazza heerlijke, echte Italiaanse koffie serveert. Naast twee prachtige klassiekers, die Maserati pas tijdens het weekend zal onthullen, presenteert het merk bovendien enkele moderne Trident-uitvoeringen. Naast de twee recent geïntroduceerde nieuwe versies van de veelgeprezen Quattroporte, de Executive GT en de Sport GT, zal de nieuwe Maserati GranSport MC Victory eveneens een prominente plek op de stand krijgen. Maserati introduceerde deze exclusieve, gelimiteerde versie van de GranSport twee maanden geleden in Nederland, als ode aan de FIA GT Constructeurtitel die het merk afgelopen jaar in de wacht sleepte met de fabuleuze Maserati MC12.

Maserati Club Holland
Maserati West Europe heeft haar vier officiële Maserati-distributeurs (Hessing - Breukelen, Kroymans - Hilversum, Kroymans - Zaltbommel en Munsterhuis - Enschede), nauw betrokken bij de invulling van haar aanwezigheid op het Concours dâélégance. Naar verwachting zullen Maserati-rijders âen masseâ naar het evenement komen, waar ze door Maserati warm onthaald worden. Bovendien maakt ook de Maserati Club Holland haar opwachting op het Concours dâélégance met een eigen stand en tal van prachtige, klassieke Maseratiâs.

Openingstijden
De 7^e editie van het Concours dâélégance vindt op 2 & 3 september plaats op het landgoed van Paleis Het Loo en is voor bezoekers op beide dagen toegankelijk van 09.30 â 18.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt EUR 20,00 per persoon per dag, kinderen tot 6 jaar zijn gratis, de entreeprijs voor kinderen tussen 6 en 17 jaar bedraagt EUR 10,00 per kind per dag.

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster