Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 16 augustus 2006

NIEUW TEAM VOOR SPUITEN EN SLIKKEN

Het nieuwe team van Spuiten en Slikken staat klaar om vanaf donderdag 7 september van 22.15 uur tot 23.00 uur van start te gaan op 3 met een nieuw seizoen van de BNN-serie. Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink keren weer terug, net als Dennis Storm. Het team wordt versterkt door Nicolette Kluijver.

Nicolette droomde van een leven als vee-arts en volgde dan ook de Agrarische Land- en Tuinbouwschool, waar zij haar tractorrijbewijs en melkdiploma haalde. Haar kaplaarzen verruilde ze vervolgens voor naaldhakken en reisde drie jaar lang als model voor Elite de wereld rond. Het afgelopen seizoen was ze nog 6packer en komt ze het team van Spuiten en Slikken versterken. Nicolette: "Ik vind het echt helemaal te gek dat ik aan de slag ga bij BNN. Ik kan niet wachten!"

Seks en drugs komen dit seizoen natuurlijk als vanouds uitgebreid aan bod. Sophie ontvangt iedere week weer twee gasten aan tafel en Nicolette, Filemon en Dennis gaan op onderzoek uit. Zij ondergaan en begaan verschillende seks- en drugsexperimenten, maar ook aanverwante onderwerpen komen aan bod. Het team van Spuiten en Slikken is daarnaast ook een zoektocht begonnen naar sekstalent in Nederland. Niemand is te oud om auditie te doen: Iedereen vanaf 18 jaar met een bijzonder talent op seksgebied kan meedoen. Inschrijven kan via bnn.nl.

Sander Lantinga is het komend seizoen niet te zien in Spuiten en Slikken. Hij gaat zich concentreren op het nieuwe middagprogramma De Coen en Sander Show op 3FM.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl