COVIDE NAAR SCANDINAVIE

Overeenkomst met Wintek Nordic Group AS voor exclusieve vermarkting in Noorwegen

Barneveld, 16 augustus 2006 - Via een overeenkomst met de Noorse Wintek Nordic Group AS is na Zuid-Amerika en Duitsland nu ook de Scandinavische markt geopend voor Covide Virtueel Kantoor.

Op de in maart gehouden ICT-beurs CeBIT in Hannover werden de eerste contacten gelegd. Die werden verder ontwikkeld via mail en telefoon, waarna er zowel technici als salesmensen van de Wintek Nordic Group afreisden naar Barneveld voor een training. Onlangs werd vervolgens de overeenkomst getekend, waarmee het Noorse bedrijf voor de periode van een half jaar de exclusieve rechten heeft gekregenals Covide distributiepartner voor Noorwegen en een optie voor de rest van Scandinavie. Daarbij is afgesproken, dat Wintek zorgdraagt voor een Noorse vertaling van het ook in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans beschikbare Virtuele Kantoor.
Met deze nieuwe samenwerking is na de Zuid-Amerikaanse en Oost-Europese markt nu ook de Scandinavische geopend voor de in Nederland ontwikkelde suite van CRM-groupware met geïntegreerde Asterisk VoIP-centrale.
Onlangs was Covide in het nieuws via de door Logica CMG geïmplementeerde CovideServers bij S&L Zorg in Roosendaal, de release van versie 6.1 die zelfs tot de zesde plaats wist door te dringen op 11 augustus op SourceForge, het wereldwijde platform voor OpenSource software en de integratie van OpenOffice met haar webbased CRM Groupware.

---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nancy van Baak
Covide Virtueel Kantoor
0342-450930
06-43214197
nancy@covide.nl