ID&T


Studio 80

Weekoverzicht

Q-factor
Woensdag 16 augustus
19.30 uur deuren open, 20.00 uur begin contests Entree: gratis

Kwartfinale mcs. De twee winnaars van de finale en degene die een wildcard ontvangen heeft, treden op in de Q-factor Area tijdens Q-base in Duitsland. Elke mc krijgt tijdens het evenement een paar uur de tijd voor een optreden. De drie mc-finalisten treden samen met de twaalf dj-finalisten opt tijdens de Q-factor Final. Ze worden beoordeeld door een vakjury en het publiek. De uiteindelijke winnaar ontvangt een jaarcontract bij Q-bookings.

De performances worden afgewisseld met dj sets.

Acid is...
Vrijdag 18 augustus
23.00 uur
Entree: 5 euro

Acid is...RRIBBIT!!

Take a lickin' and keep on trippin'!

After last time's incredible assslapper!, the Bijlmer Bullfrogs are back once again with yet another all out backlickin' buttbanger! This Midsummernight special edition is believed to be yet again a true Mungolian JetSet 303 Acid-Funk Frenzy! RRibbit!

Music is provided by the Green, Mean & Lean Acid Team. Your horny Toads are...

Eric de Man (el Bullfrog de oro)
Prutt (RRIBBIT)
Frankie Drijfsijs (Grachtkip Rec.)
J.Loverman (Bootleg Bitches)

Appearrance by Mafffewww..(Brisbane Bullfrogs)

Alleen makkers, geen stakkers!

Fragile Breaks
Zaterdag 19 augustus
23:00 uur
Entree: 5 euro

Net bijgekomen van de fantastische juli-editie in Pakhuis Wilhelmina zijn onze helden klaar voor een warm onthaal in Studio 80 met deze keer te gast de djs Nicks en Sozarno. Zij draaien een funky breakbeat set met veel house-invloeden. Ook aanwezig met het nodige spektakel zijn residents Chamelian en Rombout met een speciale 4-decks set. Een voorbeeld kun je beluisteren op www.fragilebreaks.nl. Resident Dikkie D is terug van weggeweest. Hij draait samen met Dennis Hupla de eerste set van de avond. Beeldmateriaal wordt ook deze editie verzorgd door onze huis-vj Bas.
Zaal twee wordt bemand door de Rotterdamse organisatie Disco Exota. Om in hun eigen woorden te spreken:

Disco Exota

The sonic equivalent of spaceships on the run! Brought to you by Disco Exota's finest dj's. They'll play a rocking, hot mix of DIRTY PSYCHEDELIC SPACE DISCO in all its different shapes and forms. Whether it is afro, italo, cosmic, house or boogie down disco, these guys are bound to make you sweat.

DJ's: Tako (C-B-S, Magick Edit Allstars), Gstring (C-B-S), Funknoir (Disco
Exota)

Wekelijks terugkerende radioprogrammering

Elke Dinsdag

Beautiful Extremes 20:00 22:00

Het programma waarin de grenzen van de dance verkend en overschreden worden! Met aandacht voor alles van clickhouse en broken beats tot electro(clash), electronics en downtempo. Iedere dinsdag tussen 20.00- 22.00 uur gepresenteerd door Oscar Smit (bekend van VPROs 3voor12 / Club Lek) en live te beluisteren via de Studio 80 stream.

Elke Donderdag

Planet Rock 20:00 22:00

Eric de Man en Jefferson, presenteren elke donderdag tussen 20:00 en 22:00 Planet Rock. Planet Rock staat voor dansvloergerichte muziek en is een muzikaal doorgeefluik met de nieuwste trends. Wekelijks worden djs uitgenodigd om de nieuwste platen te komen draaien en te vertellen wat er allemaal speelt. Naast muziek ook een hoop onzin en gezelligheid.

Elke Vrijdag

Radio Tosti 18:00 20:00

Elke week vanuit Studio 80 is er Radio Tosti met djs Aron Friedman, Lauhaus, Melon en host Beee. Tijdens deze show hoor je de vetste minimal platen en de laatste nieuwtjes uit de scene.

Welcome To The Future 20:00 22:00

Wekelijks vanuit Studio 80 de inmiddels welbekende radioshow Welcome To The Future. Gert van Veen (Quazar), Julien Chaptal en Noah Pepper(Le Clic) presenteren hier twee uur lang een programma met de nieuwste platen en de laatste ontwikkelingen uit de dancescene.

Geplaatst op: 16-08-2006