Terrazur verwerft vervolgopdracht ICT Valley

Barneveld, 16 augustus 2006 - Technocentrum De Vallei heeft aan Terrazur de opdracht gegeven tot het verder uitwerken van ICTValley.nl naar een volwaardige ICT Kenniscommunity.

Op 15 juni werd ICTvalley.nl officieel geopend. Toen al was duidelijk, dat het een eerste stap was op weg naar een volwaardige ICT Kenniscommunity. Een plek waar niet alleen informatie is te vinden, maar waar ook interactie plaatsvindt tussen aanbod en vraag én met de bezoekers van de site. Gesprekken tussen Technocentrum De Vallei en de Barneveldse websiteontwikkelaar Terrazur hebben inmiddels geleid tot een vervolgopdracht, waarbij ook Terrazur zelf mede investeert.
Bedoeling is, dat ICTValley.nl voor 1 juli 2007 geleidelijk aan zal worden uitgebreid met een (we)blogsysteem, een stagematchbank waarin zowel vraag- als aanbod geplaatst kan worden door deelnemers aan de Valley, een enquêtetool waarmee op gezette tijden enquêtes kunnen worden geïntegreerd, een ideeënbus en een ICT-kennis RSS-dienst.
Daarnaast zullen alle ICT-bedrijven in de regio Vallei die inmiddels zijn opgenomen met emailadres en telefoonnummer in de index worden benaderd om zonder kosten hun expertise kenbaar te maken. Hierdoor kunnen bezoekers van de website op basis van een specifiek ICT-kennisgebied de gewenste leverancier vinden. Via het blogsysteem kunnen geregistreerde klanten vervolgens ook hun mening kwijt over de door die betreffende leverancier geleverde diensten.

---