Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 16-08-2006

Auto over de kop
EMMER COMPASCUUM Een 61-jarige bestuurster uit Emmer Compascuum is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval. De vrouw reed samen met een 64-jarige man uit Emmer Compascuum in een personenauto over het Kanaal. Plotseling raakte ze met haar auto over de kop in de berm. De man verklaarde dat hij het bord binnen de bebouwde kom steeds dichter bij zag komen en dat de auto begon te slingeren. Hij heeft tegen de bestuurster gezegd dat ze vaart moest minderen. Mogelijk heeft hij aan de handrem getrokken, met dit verkeersongeval tot gevolg. De bestuurster is met diverse kneuzingen naar het ziekenhuis gebracht. Het voertuig is afgesleept. De exacte toedracht is nog niet bekend. De Technische Verkeersondersteuning van de politie heeft onderzoek verricht. (BPS 06-171077)

Politie houdt fietsendief aan
ASSEN Agenten hebben dinsdagmiddag aan het Stationsplein een 40-jarige man uit Assen aangehouden op verdenking van het stelen van een fiets. Een getuige belde met de meldkamer en gaf het signalement van de verdachte door en vertelde in welke richting de fietsendief ging. De politie is direct ter plaatse gegaan en wist de verdachte aan te houden. De man, die bij de politie bekend staat als veelpleger, is ingesloten voor verhoor.(BPS 06-171018)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Dana Kragten, tel. 0592 - 36 1280.