Gemeente Harenkarspel


16-08-2006
Voorbereiding voor vernieuwing website Harenkarspel

Sinds enige jaren bestaat deze website van gemeente Harenkarspel. Hier vinden de inwoners informatie over openingstijden, plattegrond, diensten en producten van de gemeente, bestuursvergaderingen, wonen en welzijn, recreatie en cultuur. In 2002 was de site nieuw en modern. De ontwikkelingen op internet gaan echter snel. De website van gemeente Harenkarspel is nu niet meer geheel bij de tijd. Volgend jaar wil gemeente Harenkarspel een vernieuwde site in de lucht hebben.

Wilt u meedenken?
In de voorbereiding voor de nieuwe website wordt binnen het gemeentehuis nagedacht over verbeteringen. Voorop staat dat de interactiviteit wordt verhoogd. Hiermee wordt bedoeld dat inwoners directer kunnen reageren op gemeentelijke besluiten en ontwikkelingen. Dit kan ook gevraagd: met stellingen op de homepage over actualiteiten in Harenkarspel waar de sitebezoeker om de mening wordt gevraagd. De service op de site over diensten en producten van de gemeente dient ook toe te nemen. In de toekomst moet het mogelijk zijn dat mensen via de digitale balie een aanvraag invullen, mailen en de inzender kan volgen wat met de aanvraag wordt gedaan.Dit zijn enkele voorbeelden. In het kader van de voorbereidingen wil gemeente Harenkarspel ook graag van de inwoners horen waar u verbeteringen wilt zien op de site. U kunt dit hier melden.
postbus@harenkarspel.nl.

De reacties worden tot eind september 2006 verzameld. In het jaar 2007 verschijnt de nieuwe website van gemeente Harenkarspel. In de tussentijd wordt regelmatig gemeld hoe het staat met de ontwikkelingen.

U kunt ook een reactie over een ander onderwerp sturen, of een concrete vraag, mening of constructieve opmerking. Daartoe is altijd gelegenheid op deze website. In de bovenste balk staat de mogelijkheid tot 'reageren' (tussen de help en zoekfunctie in). Als de sitebezoeker dit aanklikt, kan een email worden geschreven en gestuurd naar de gemeente. De inzender ontvangt een reactie vanuit het gemeentehuis, gestuurd naar het eigen emailadres.

.