Ingezonden persbericht


CA WERKT SAMEN MET META INTEGRATION TECHNOLOGY OM GEBRUIK VAN METADATA BINNEN DE ONDERNEMING TE OPTIMALISEREN

Integratie vereenvoudigt verplaatsing van datamodellen

Nieuwegein, 16 augustus 2006 - CA en Meta Integration Technology gaan de Meta Integration Model Bridge (MIMB) opnemen in CA's AllFusion ERwin Data Modeler. Deze integratie zal klanten helpen het ontwikkelen van applicaties te stroomlijnen en consistente datamodellen in de onderneming garanderen. Dit gebeurt door het vereenvoudigen en automatiseren van het gebruik van veelvoorkomende data en metadata door verschillende applicaties.

Aangezien organisaties een steeds groter aantal applicaties gebruiken, vergroot de complexiteit van data en metadata heel snel. Als IT-organisaties deze complexe databases effectief beheren, reduceren ze hun kosten door bruikbare datamodellen die zijn bewezen in productie. Zij kunnen ook eenvoudiger kritieke business-intelligence bieden aan beslissers in het bedrijf door een betere standaard set van datamodellen binnen verscheidene applicaties.

"Organisaties over de hele wereld blijven vertrouwen op AllFusion ERwin Data Modeler om kostenbesparende datamodellen van hoge kwaliteit te leveren", zegt David Schipper, vice president of product management bij CA. "Door de metadata-migratiecapaciteiten van MIMB automatiseert migratie en verbetert de productiviteit. Hierdoor kunnen onze klanten hun reactie op veranderende bedrijfsbehoeftes versnellen en hun investering in datamodeling verbeteren in dienst van een ondernemingsbrede strategie voor metadata-management."

AllFusion ERwin Data Modeler vereenvoudigt het design, de ontwikkeling en het onderhoud van databases, data warehouses en databronmodellen van hoge kwaliteit en hoge prestatie. Het biedt ontwikkelaars en IT-architecten de mogelijkheid makkelijker de optimale structuur en design van hun databases en andere applicaties te visualiseren, gebaseerd op informatiebenodigdheden en bedrijfsregels.

"Meta Integration Technology heeft al jaren een sterke band met CA en wij zijn verheugd deze samenwerking uit te breiden met deze nieuwe overeenkomst", zegt Christian Bremeau, president van Meta Integration Technology. "Klanten zullen duidelijk voordeel ondervinden van de samenwerking van onze bewezen integratietechnologie met CA's best-in-class oplossing."

Meta Integration Technology's MIMB is een oplossing die IT-organisaties toestaat de complexe stroom van metadata tussen niet-vergelijkbare producten te beheren. Hiermee krijgen zij de mogelijkheid metadata-management te ontwikkelen en in te zetten voor de beste toepassingen binnen de organisatie.

MIMB wordt zonder extra kosten geleverd met AllFusion ERwin Data Modeler r7.1.

(329 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CA
CA (NYSE:CA), één van 's werelds grootste IT-management softwarebedrijven, integreert en vereenvoudigt het management van ondernemingsbrede IT. CA is opgericht in 1976, heeft zijn hoofdkantoor in Islandia, N.Y. en is actief in meer dan 140 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven van LEWIS, PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Mika Lassen, CA: E-mail: mika.lassen@ca.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com