Ingezonden persbericht


Persbericht

Hoe te profiteren van IP-telefonie

~ Swyx publiceert gratis gids voor het MKB ~

15 augustus 2006 - Swyx, leverancier van op software gebaseerde IP-telefonieoplossingen, introduceert een objectieve, handzame adviesgids voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Deze gratis gids helpt hen te begrijpen welke voordelen zij kunnen halen uit zakelijke IP-telefonieoplossingen en hoe zij die voordelen optimaal kunnen benutten.

Het boekje, genaamd 'Hoe te profiteren van IP-telefonie - een gids voor het MKB' wordt ondersteund door de CMA (Communications Manager Association). De gids is ontworpen om managers en eigenaren van kleine bedrijven de echte voordelen van IP-telefonie te laten zien. Daarnaast helpt het boekwerk bij het optimaal toepassen van de technologie binnen iedere bedrijfsvorm. Naast een overzicht van de verschillende mogelijkheden vindt de lezer ook hoofdstukken over de werking van het product, hoe het de onderneming helpt, veel gestelde vragen maar ook uitleg van het vakjargon.

"Het belangrijkste is dat de gids laat zien dat IP-telefonie niet alleen bestaat uit goedkoop bellen. Door op software gebaseerde IP-telefonie te gebruiken, is het telefoonsysteem aan te sluiten op iedere applicatie binnen het bedrijfsnetwerk. Dit biedt een aantal nieuwe, zakelijke mogelijkheden die het werkproces binnen het bedrijf drastisch verbeteren", aldus Roland Finke, Country Manager Benelux bij Swyx. "Denk aan integratie met het bestaande CRM-systeem voor directe toegang tot klantgegevens en het gebruik van informatie als klantgecodeerde CDR's (Call Detail Records) voor afzonderlijke rekeningen. Maar ook individuele of groepsgewijze gesprekopname is mogelijk. Daarnaast kan er een virtuele receptioniste geïnstalleerd worden om het aantal gemiste telefoontjes te verminderen. De mogelijkheden zijn oneindig."

"De gids is ontwikkeld als referentie", vervolgt Finke. "Hij staat boordevol handige informatie zoals de basisprincipes van de technologie, advies over het verbeteren van communicatie binnen de organisatie en een schat aan relevante vakorganisaties."

De gids is gratis te downloaden van de website van Swyx distributeurs Intratel BV, www.intratel.nl, en SDC Logistics BV, www.sdclogistics.nl.

Kijk voor meer informatie op www.swyx.com.

(303 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Swyx
Het enige telefoniesysteem met toekomst
Swyx ontwikkelt een op software gebaseerd telefoniesysteem dat werkt zoals iedere andere software-applicatie als e-mail, instant messaging en CRM, door het aanwezige datanetwerk en het bestaande server-park te gebruiken. Hierdoor profiteren organisaties van alle voordelen van business-class VoIP zonder dat zij in dure telefonie-hardware hoeven te investeren.

Daarnaast kan het Swyx-systeem uitgebouwd worden tot een krachtige business tool. Omdat een Swyx-systeem gebaseerd is op Microsoft Windows integreert het eenvoudig met de bestaande IT-infrastructuur. Het integreert zelfs met afzonderlijke zakelijke applicaties zoals beveiligingssystemen, office-applicaties, toepassingen voor finance en CRM en de customer support-omgeving. Hierdoor beschikt de organisatie over een overzichtelijk communicatiesysteem dat meegroeit met het bedrijf ongeacht de hoeveelheid personeel, vestigingen of locaties.

Swyx werkt continue aan het ontwikkelen en verbeteren van zijn oplossingen om aan de steeds veranderende vraag van de zakelijke markt te voldoen. Het maakt niet uit wat voor organisatie het is of in welke fase van ontwikkeling, een telefoniesysteem van Swyx biedt meer mogelijkheden voor het bedrijf. De organisatie is wendbaarder en heeft meer keuzemogelijkheden.

Swyx is opgericht in 1999. Momenteel heeft het bedrijf kantoren in heel Europa waarvan het hoofdkantoor in Dortmund, Duitsland gevestigd is. Vandaag de dag wordt Swyx gezien als marktleider op het gebied van IP-telefonie in de grote Europese landen.Swyx heeft meer dan 4.500 zakelijke organisaties in Europa geholpen het beste uit IP-telefonie en aanverwante applicaties te halen. Swyx staat bekend om zijn productinnovatie en begrip van de zakelijke markt.

Persinformatie

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web:http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com