Gemeente De Wolden

Paraafstukken B&W-vergadering De Wolden
d.d. 1 augustus 2006

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:

1. IED Krediet uitbreiding urnenmuur Krediet urnenmuur Zuidwolde Zuidwolde (81076702). afsluiten.


2. Samenleving Subsidieverzoek Subsidieverzoek afwijzen. vluchtelingenwerk Drenthe.


3. Samenleving Jaarrekening 2005 Alescon. 1. De jaarrekening en het Uitvoering Wet Sociale jaarverslag 2005 van Werkvoorziening. Alescon wordt ter kennisneming aangeboden aan de leden van de gemeenteraad conform art. 29 van de Gemeenschappelijke Regeling Alescon. Hierbij wordt de raad de mogelijkheid geboden een reactie te geven. 2. Het eventuele commentaar van de raad wordt uiterlijk 20 september 2006 door het college aan het Algemeen Bestuur van Alescon ter kennis gebracht.


4. Samenleving Beleidsbegroting 2007 Alescon. 1. De beleidsbegroting 2007 Uitvoering Wet Sociale van Alescon wordt ter Werkvoorziening. kennisneming aangeboden aan de leden van de gemeenteraad conform art. 28 van de Gemeenschappelijke Regeling Alescon. Hierbij wordt de raad de mogelijkheid geboden een reactie te geven. 2. Het eventuele commentaar

Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 1 augustus 2006

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:
van de raad zal uiterlijk 20 september 2006 door het college aan het Algemeen Bestuur van Alescon ter kennis gebracht worden.


5. VROM Aanbieding "Visie op de Deze visie wordt voor kennisgeving Woningmarkt" door Ministerie aangenomen. VROM.


6. VROM Bestemmingswijziging Het besluit van 21 maart 2006 een Echtenseweg 11 te Ruinen. procedure te starten voor het wijzigen van de bestemming van "Agrarisch aanverwant bedrijf" naar "Woondoeleinden" voor een periode van drie jaar opschorten.


7. VROM Toepassing artikel 19 lid 2 Artikel 19 lid 2 vrijstelling WRO vrijstelling WRO voor het voeren voor het houden van een houden van een buurt- en buurt- en dorpsfeest in Ruinerwold. dorpsfeest Stichting Zomerfeest Ruinerwold.


8. VROM Aanvraag monumenten- 1. Ontwerpbesluit voor het vergunning om vergunning voor verlenen van monumenten- het bouwen van een nieuwe vergunning gedurende 6 schuur/werkplaats en het slopen weken ter inzage leggen. van het schuurtje voorop het 2. Indien geen zienswijzen perceel van het pand worden ingediend na afloop Dr. Larijweg 121 te Ruinerwold, van de ter inzage termijn welke voorkomt in het vergunning verlenen. rijksmonumentenregister.


9. OW Aanbesteding werkzaamheden Er wordt opdracht verleent voor het voor het bouwrijp maken van uitvoeren van de werkzaamheden, Koekange Zuid West te verwoord in bestek 06131. Koekange.


10. OW Plaatsen objectverwijzing. · Er wordt akkoord gegaan met het fasegewijs verwijderen van de illegaal geplaatste borden door middel van afschafborden t.b.v. het gemeentelijk verwijsborden systeem;
· Betrokkene toestemming verlenen om met 4 of 5 borden deel te nemen aan het gemeentelijke verwijsborden systeem.

Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 1 augustus 2006

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing:
van:


---- --