Checkit MSN Search top 10: nieuws juli

NIJMEGEN, 20060816 -- Deze maand heeft Search Engine Mediabureau Checkit (www.checkit.nl) in samenwerking met MSN Search de meest gezochte nieuwsitems bij MSN Search uit juli op een rijtje gezet. De hittegolf hield de gemoederen flink bezig!


1. Hittegolf
2. Vakantie
3. Tour de France
4. Fitnesscentrum
5. Nijmeegse Vierdaagse
6. Johnny Depp
7. Belastingdienst
8. Floyd Landis
9. Hypotheken
10. Libanon

Juli 2006 gaat de geschiedenis in als warmste maand ooit en dat is te merken aan de MSN top 10 van vorige maand. Het woord 'hittegolf' staat op de eerste plaats en halverwege de lijst staat de Nijmeegse Vierdaagse die als gevolg van de extreme hitte moest worden afgelast.

Op de tweede plaats is het woord vakantie terug te vinden. Het kijken naar de Tour de France (plaats 3) met naar later bleek Floyd Landis (op plaats 8) als dubieuze winnaar was in vakantiemaand juli een populair tijdverdrijf.

Nederlandse internetters blijven onverminderd geïnteresseerd in het online regelen van hun financiën, zelfs tijdens een hittegolf. Zowel de belastingdienst als het woord 'hypotheken' zijn niet uit de top 10 weg te krijgen. Voor hypotheekverstrekkers, maar ook voor de belastingdienst (overheid) is het van onschatbaar belang om online vindbaar te zijn voor geïnteresseerde zoekmachinegebruikers.

De MSN top 10 wordt maandelijks samengesteld uit de top 1000 zoekresultaten van MSN Search. Lees ook de vorige MSN Search top 10 van juni.
Of bekijk alle edities van de MSN Search top 10 om een interessant beeld te krijgen van de 'Zeitgeist'.

Checkit B.V. is een Search Engine Mediabureau dat zorgt dat organisaties op internet vindbaar zijn en blijven. Checkit biedt de top 500-organisaties van Nederland een compleet dienstenpakket aan waarmee ze hun vindbaarheid op internet kunnen optimaliseren. Checkit is specialist en marktleider in Nederland op het gebied van Search Engine Marketing. Kijk voor meer informatie op http://www.checkit.nl




Checkit