WOODselect draagt IDL warm hart toe

ZWOLLE/ASSEN, 20060816 -- Op dinsdag 13 juni 2006 is tijdens de bestuursvergadering van Stichting Integrated Development Lab (IDL), een cheque overhandigd door WOODselect. In IDL zijn verschillende Noord-Nederlandse onderzoeksinstellingen en instrumentenfabrikanten verenigd. Op deze manier beschikt de stichting over unieke kennis op het gebied van onder andere optische, akoestische en elektrische sensoren en radiografische overdracht en verwerking. Het gebruik van sensor-technologie kan nieuwe toepassingen creëren op bv. medisch-, voedselveiligheids- of waterbeheersingsgebied.


IDL is in het leven geroepen om innovatie op het gebied van de toepassing van sensoren in nieuwe producten en/of diensten te stimuleren. Het deelt met ondernemers de risico's en het is mede-investeerder in de productontwikkeling. IDL slaat een brug tussen de wetenschap en de markt en geeft de markt het duwtje dat het nodig heeft. Zij verenigt partijen uit de wereld van onderzoek en markt.
Als projectadviesbureau voor hoger opgeleid technisch personeel, draagt WOODselect IDL een warm hart toe. WOODselect is een professioneel en groeiend bedrijf dat blijft zoeken naar nieuwe uitdagingen. WOODselect opereert binnen de technische markt en voelt zich verwant met IDL, die altijd op zoek is naar nieuwe oplossingen op technologisch gebied. IDL sluit aan bij hun doelgroep en met deze sponsoring willen beide oprichters, Nico van Houten en Alexander Drijfhout, IDL steunen in het werk dat zij doet en laten zien waar zij met hun bedrijf voor staan.




Ingezonden persbericht