Racen met je eigen Fast & Furious Auto

Afstandbestuurbare auto's racen over de toonbank

SCHEVENINGEN, 20060816 -- SCHEVENINGEN - Snelle auto's, strakke meiden en veel bling bling. Dat zijn de ingrediënten van de fascinerende wereld van The Fast and the Furious. Iedere stoere bink of snelle lady die na het zien van de nieuwste Fast and the Furious film meer wil kan vanaf nu aan de slag met radiobestuurbare replica's van de race monsters uit de film. Zowel racefanaten als autofans komen aan de trekken met 9 verschillende radiobestuurbare replica modellen van de raceauto's uit de The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Daarbij zitten onder andere de bekende Nissans, de Mazda RX-7, de Honda NSX. e.a.


Deze modellen komen in drie verschillende formaten uit: 1:10, 1:16 en 1:22. Wat betekent dat de modellen tussen de 18 en 45 centimeter groot zijn en nagemaakt tot in het kleinste detail. De grootste modellen hebben verschillende stoere features waaronder brandende lichten voor en achter, rasechte motorgeluid en vibratie bij lopende motor. Ook hebben de auto's beweegbare ophanging, draaiende wielen, drift- en turbo-optie. Elke auto wordt geleverd met een afstandsbediening, een batterij en een batterij-oplader. De goedkoopste modellen kosten maar 24,95 en de duurste 69,95 euro. Daarbij heb je een volwaardige replica van een van de Fast and the Furious racemonsters uit de film!

Deze stoere afstandsbestuurbare auto's en vele andere film-, muziek-, game- strip-, sport- en entertainment gerelateerde verzamel producten (o.a. Disney, Star Wars, Voetbal) zijn verkrijgbaar bij onder andere de verschillende vestigingen van ACME Moviestore door heel Nederland of via de online winkel van ACME Moviestore op www.acmemoviestore.com

Hi-res Pictures:

www.acmemoviestore.com/press/nikko/10scale_nissan_skyline_gtr_r-34.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/10scale_nissan_slyvia_s-15_remote.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/10scale_nissan_slyvia_s-15.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/10scale_nissan_z.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/16scale_67_ford_mustang.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/16scale_nissan_350z_remote.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/16scale_nissan_350z.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/16scale_nissan_slyvia_s-15.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/20scale_honda_nsx.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/20scale_mazda_rx7.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/20scale_nissan_350z_remote.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/20scale_nissan_350z.jpg

www.acmemoviestore.com/press/nikko/acmemoviestore_logo_hires.jpg




Acme Moviestore