Aedes

Evaluatie structuur CAO Woondiensten binnenkort van start

16 augustus 2006

CAO-partijen hebben afgesproken de structuur van de CAO Woondiensten te evalueren. De evaluatie bestaat uit een telefonische enquête en bijeenkomsten voor werkgevers en ondernemingsraden en vindt plaats tussen 21 augustus tot en met 27 september 2006. De resultaten worden meegenomen in de conceptwerkgeversvoorstellen voor de CAO-onderhandelingen in 2007.

Het doel van de evaluatie is inzicht te krijgen in de toepassing en beleving van de huidige structuur van de CAO Woondiensten. Daarnaast wil Aedes de wensen en behoeften van haar leden op dit vlak voor de toekomst inventariseren. In voorbereiding op de komende CAO-onderhandelingen is het van belang dat werkgevers meewerken aan deze evaluatie.

De telefonische enquête wordt in de periode van 21 augustus tot 8 september 2006 onder alle werkgevers en ondernemingsraden gehouden. Op basis van deze resultaten wordt er vervolgens in twee bijeenkomsten voor werkgevers en twee voor ondernemingsraden dieper ingegaan op de structuur van de CAO.

De bijeenkomsten voor werkgevers vinden plaats op 22 en 27 september. CAO-partijen hebben gekozen om de evaluatie te laten uitvoeren door EVZ Organisatieadviseurs. Leden van Aedes kunnen zich bij EVZ via het bijgevoegde formulier aanmelden.


* Lees verder (vervolgtraject)


* Brief aan leden bestemd voor ondernemingsraden, d.d. 14 augustus 2006 Alleen beschikbaar voor leden van Aedes

* Brief aan leden bestemd voor werkgevers, d.d. 14 augustus 2006 Alleen beschikbaar voor leden van Aedes

* Aanmeldingsformulier voor leden ondernemingsraden Alleen beschikbaar voor leden van Aedes

* Aanmeldingsformulier voor werkgevers Alleen beschikbaar voor leden van Aedes