Ingezonden persbericht


Uitnodiging - Kom aan boord van ons actieschip Arctic Sunrise!

Beste Ocean Defender,
Op 16 en 19 augustus ben je van harte welkom aan boord van ons schip Arctic Sunrise. De Arctic Sunrise is de afgelopen jaren betrokken geweest bij vele Greenpeace-acties over de hele wereld. Begin dit jaar nog was ze in de Zuidelijke Oceaan om de walvisjacht te belemmeren. In augustus en september zal ze op de Noord- en Oostzee in actie komen tegen illegale visserij. Een ware Ocean Defender dus!

Tijdens de open dagen zijn er de hele dag rondleidingen en kan je kennis maken met de bemanningsleden, medewerkers en vrijwilligers. Uiteraard is er ook veel te horen en te zien over ons werk voor de oceanen.

Wanneer en waar?

* Woensdag 16 augustus, van 12.00 tot 20.00 in Vlissingen, in de Eerste Binnenhaven. Klik hier voor een routebeschrijving (Word 20kB)
* Zaterdag 19 augustus van 12.00 tot 20.00 in Scheveningen, in de Eerste Haven. Klik hier voor een routebeschrijving (Word 20kB).

Ocean Defenders Challenge: neem een vriend of vriendin mee en maak ze ook Ocean Defender! Gun jezelf en je vrienden een kijkje achter de schermen van de Defending Our Oceans campagne en kom naar de open dagen van de Arctic Sunrise. Laat je vrienden zien hoe onmisbaar Ocean Defenders zijn voor de bescherming van de oceanen. Op de Arctic Sunrise kunnen zij zich aanmelden als Ocean Defender, ze krijgen dan bovendien een Ocean Defender-button kado!

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, je kunt gewoon langskomen als je dat wilt. Tot ziens op de Arctic Sunrise!

Harrie van der Weele
Greenpeace