Vlaamse voetbalclub SVZW speelt in creatie van Marko Galovic

'Mooiste truitjes van het land'

ANTWERPEN, 20060816 -- Modeontwerper Marko Galovic is verheugd met de overweldigend positieve reacties op zijn ontwerp van de uitrusting voor de SVZW voetbalclub uit Waregem, Belgie.


De nieuwe shirts werden op 21 juli 2006 gepresenteerd in Waregemse stadhuis in aanwezigheid van pers, sponsors en betrokkennen. De stijlvolle en comfortabele uitrusting die Galovic heeft bedacht heeft goed gescoord. Bewijs ervan zijn zeer positieve reacties zoals een artikel uit 'Het laatste nieuws' van 25 juli 2006 met titel: 'Mooiste truitjes van het land'.

Galovic heeft ook in dit project bewezen dat zijn creativiteit geen grenzen kent, zelfs als het gaat om een opdracht waar aan veel strikte eisen voldaan moet worden. Galovic gaat op een speelse manier om met onmisbare bedrukkingen die op een voetbalshirt aanwezig horen te zijn. Hij heeft de vorm van de uitrusting versmald waardoor deze zeer casual, comfortabel en stijlvol oogt.

Marko Galovic, van Joegoslavische origine, studeerde in 2003 af als mode ontwerper aan de Antwerpse Mode Academie. Gevestigd in Antwerpen, ontwerpt hij stijlvolle en sportieve Ready To Wear collecties.Hiervan is een aantal te bewonderen op de website www.markogalovic.com