EmagiC CMS.Net 3.0: Vooruitstrevend, volledig en nu verkrijgbaar

OUD-BEIJERLAND, 20060816 -- De nieuwste versie van emagiC CMS.Net is op 30 juli jl. officieel gelanceerd. Dit heeft Communited, distributeur van dit Site & Content Management Systeem op de Nederlandse markt, bekend gemaakt.


Het is alweer de derde serie .Net Content Management Systemen van emagiC CMS. Met een twaalftal aanpassingen in de User Interface van versie 3.0, is de hanteerbaarheid en het gebruiksgemak van emagiC CMS.Net wederom verbeterd. Ook is de Form Generator als nieuwe module aan het systeem toegevoegd, en heeft er een aantal technische veranderingen plaats gevonden. Hiermee is ook de performance van emagiC CMS.Net verder geoptimaliseerd.

Zo is er een aantal items uit het 'right-click-menu' nu ook beschikbaar gemaakt via de knoppenbalk. Tevens kan de selectie van pagina's, afbeeldingen en documenten nu via het "Quick Select Window" verwerkt worden en kan er bij het kopiëren van een datapart gekozen worden voor het behoud van de content.

Zoals gezegd is er aan emagiC CMS.Net 3.0 ook een nieuwe module toegevoegd. Deze Form Generator maakt het de beheerder gemakkelijk om zijn/haar eigen formulieren aan te maken. Wanneer dit formulier wordt ingevuld, worden de gegevens verstuurd naar de beheerder en worden deze opgeslagen binnen emagiC CMS.Net.

Verder zijn er twee bestaande modules aangepast; De XForms module heeft een paar kleine aanpassingen ondergaan en is uitgebreid met versiebeheer, en de Newsletter module heeft in deze nieuwe versie drie personalisatieniveaus, én kan nu ook testmails opslaan in de geschiedenis.

Uiteraard is emagiC CMS ook nog steeds verkrijgbaar in de ASP versie, maar met deze nieuwe .Net versie wordt het systeem nog completer dan het al was, en voldoet het aan nog meer eisen en wensen van haar klanten en partners.

Wilt u ook meer informatie krijgen over het gemak en de voordelen van het werken met emagiC CMS? Of bent u benieuwd naar de voorwaarden voor een partnerschap, wat betreft de verkoop en distributie van dit systeem? Dan kunt u, geheel vrijblijvend, telefonisch contact opnemen met René Simons van Communited, tel. 0186-640900. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook onze website, www.communited.nl, raadplegen.