Ingezonden persbericht


BCD Travel assisteert vluchtelingen Libanon

Eind juli landden in fases zo'n 550 vluchtelingen met de Nederlandse nationaliteit vanuit Libanon op Nederlandse bodem. In korte tijd regelde BCD Travel op verzoek van het Nationaal CrisisCentrum (NCC), dat namens het ministerie van Binnenlandse Zaken bijstand verleent in crisissituaties, met succes de volledige reislogistiek om een deel van de vluchtelingen te laten doorvliegen naar hun eindbestemming. Volgens Frank Beers, voorlichter van het NCC, heeft BCD Travel de ervaring en expertise in huis om in dergelijke grootschalige crisissituaties flexibel, snel en deskundig te opereren. Reden om BCD Travel, die ook de reislogistiek voor de medewerkers van diverse ministeries verzorgt, voor deze opdracht uit te nodigen.

Suppliers BCD Travel tijdelijk aan het roer

Op de warmste julidag van de eeuw stapten zo'n vijftien suppliers op uitnodiging van BCD Travel in Muiden aan boord van een klassiek zeilschip. Na de samensmelting van twee succesvolle zakenreisspecialisten tot BCD Travel eerder dit jaar, was de tijd aangebroken om in een informele setting met elkaar de koers van de nieuwe organisatie te bespreken. Partnerschap staat daarin centraal. Om dat te benadrukken gaf Bert Verschoor, managing director van BCD Travel, tijdens de zeiltocht het roer zelfs even uit handen aan Maud Goossen, Account Manager Delta Air Lines.

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 96 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 12 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 12.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl

Noot aan de redactie (