Gemeente Tilburg

Datum
2 augustus 2006

Uitnodiging voor de pers

Uitreiking ideeënprijsvraag herinrichting Heuvel

Donderdag 17 augustus van 20.00 tot 22.00 uur

Op donderdag 17 augustus a.s. maakt wethouder Jan Hamming in de Burgerhal in Stadskantoor 1 de drie winnaars van de ideeënprijsvraag voor de herinrichting van de Heuvel bekend. Het college heeft uit alle 323 inzendingen de 30 beste ideeën geselecteerd. Uit deze 30 inzendingen trekt de notaris deze avond de winnaars. De prijs bestaat uit een reischeque. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst.

Prijsvraag herinrichting Heuvel
Tussen 20 april en 18 mei j.l. heeft de Tilburgse bevolking een kans gehad haar ideeën over de nieuwe herinrichting van de Heuvel kenbaar te maken. De uitkomsten van deze 'volksraadpleging' worden gebruikt voor het opstellen van een programma van eisen dat de basis vormt voor een tweede prijsvraag in de vorm van een meervoudige opdracht voor professionele (landschaps)architectenbureaus.

De tweede prijsvraag wordt deze maand uitgeschreven. Na een vakjurering volgt een uiteindelijke keuze door het publiek, waarna begin 2007 het college een definitief besluit neemt.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Meer informatie:
- Esther Kock, telefoonnummer 013 542 86 48

- Jorien Hormann, telefoonnummer 013 540 83 32


---- --