Ingezonden persbericht


Steeds meer bekende Nederlanders leveren een positieve bijdrage voor het behoud van onze Aarde.

De Krant van de Aarde
De aardegste krant van Nederland

De Krant van de Aarde is een initiatief van de stichting DagvandeAarde. Het doel van de Krant van de Aarde is om zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een gezonde & duurzame leefstijl ongeacht politieke voorkeur, nationaliteit of religie.

Mensen mopperen vaak over hoe slecht het is gesteld met de aarde maar men doet daar zelf weinig tot niets aan. Wij willen een ieder aanzetten om bij zichzelf te beginnen door verantwoorde keuzes te maken die bijdragen aan betere leef omgeving voor ons allemaal. De Krant van de Aarde bekijkt het van de positieve kant wat kun jezelf doen?!

In de komende editie die eind van de maand verschijnt zijn er interviews/artikelen met o.a. Chris Zegers die zich inzet voor de Orang-oetangs,Floortje Dessing die zich bezig houd met eerlijke fashion , Georgina Kwakye met haar stichting Ghanasi en Greenpeace met hun jacht op de walvisjagers.

Participerende bedrijven zijn o.a. Ben&Jerry's / Carpe Diem / Volvo / Connexxion / NEM / Natuurwinkel /Alpro Soja en omroep Llink. De krant wordt gedrukt op milieuvriendelijk gerecycled papier.Naast huis aan huis verspreiding versturen de deelnemende stichtingen de Krant van de Aarde ook naar hun donateurs en achterban. Deze distributie methode levert een goede respons op voor adverteerders.

Ook zijn er bedrijven die de Krant van de Aarde willen verspreiden via hun stores. Ekoplaza en Ben&Jerry's hebben aangegeven graag mee te doen.

Dhr Jos Kamphuys eigenaar EKO Plaza ; De Krant van de Aarde is een prachtig initiatief. Origineel en effectief om verschillende kanalen te gebruiken om je boodschap kenbaar te maken aan een geïnteresseerd publiek. Consumenten kunnen de krant gratis meenemen het is dan goed om als EKO Plaza prominent vermeld te staan.Zo versterk je de communicatie en betrokkenheid.

Onderwerpen zijn natuur & milieu /cultuur/ gezonde voeding /duurzame energie/ klimaat en verantwoorde lifestyle.

Marco Borsato zit in het comité van aanbeveling en verschijnt in iedere krant met foto en quote. "De aarde is van ons allemaal,daar moeten we zuinig op zijn net als op onze eigen kinderen" citaat Marco Borsato. In het comité van aanbeveling zijn verder toegetreden; Winny Sorgdrager(Raad van State),Paul Gerbrands(Auteur),Clemens Cornielje(Commissaris van de koningin) en Everon Jackson-Hooij(acteur GTST)

Voor redactionele vragen en advertentiemogelijkheden , samenwerking & sponsoring kunt u contact opnemen met Dhr Almar Fernhout 020-5285100 of 06-20364042 Almar.Fernhout@dagvandeaarde.nl