ID&T


Dance-Tunes.com Nieuwsbulletin week 33

Alle DJ Sets Sensation Germany Als Podcast beschikbaar

Dance-Tunes heeft wederom als enige unieke DJ live sets van Sensation Duitsland!! Op de podcast pagina vindt je nu ook de geweldige sets van The Disco Boys, Moguai, DJ Hell, Felix Da Housecat, Ritchie Hawtin en Sven Vath!!Heb je je nog niet geregistreerd bij Dance-Tunes.com, doet dat nu snel en krijg 3 MP3's gratis!

Dennis Christopher Soulshakin (Spinnin Records) // House Een jaar na Dennis Christophers succesvolle debuut, is hij terug met Soulshakin zijn jongste release. Soulshaking is voorzien van een sample van En Vogues superhit uit de negentiger jaren Hold on. Het gaat hier om een echte uplifting House track die naast de geweldige herkenbare vocal sample bijgestaan wordt door heerlijke piano strings. Soulshakin zet de House charts helemaal op zn kop! Het nummer staat al hoog in de playlists van DJs als Stonebridge, Freemasons en Laidback Luke. Met Dennis Christopher lijkt het logischer wijs steeds beter te gaan, zo is hij recent benaderd om een remix te maken van de Sugarbabes hit Red Dress. De Morada remix is nog net een stukje zomerser waardoor Soulshakin ook zeker niet zou misstaan op een strandfeest. Niet missen dus!

The Beauty Room Holding On (Peacefrog) // Soul
The Beauty Room is het nieuwe project van Kirk Degiorgo & Jinadu. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een mooi, rustig maar bovenal soulvol nummer. Degiorgo is verantwoordelijk voor de teksten en wordt voornamelijk geinspireert door de jaren 60 en 70, Jinadu staat bekend om zijn unieke mix tussen Indierock en Gospel Harmony. Deze combinatie zorgt voor een uniek en vernieuwende tune die perfect is voor een luie regenachtige zondagmiddag. Holding On wordt begeleid door het The Heritage Orchestra wat zorgt voor een prachtige ondertoon. HeerlijK!

The Beholder Meets DJ Zany Midnight (Seismic Records) // Hardstyle Top Hardstyle talenten The Beholder en DJ Zany hebben nu dan eindelijk hun krachten gebundeld! Het resultaat...Midnight! Uitgebracht op één van de meest gerespecteerde Hardstyle labels, Seismic Records, is eigenlijk vanaf het begin al duidelijk dat dit een grote klapper gaat worden. Een prima plaat met goede melodie, leuke vocal en natuurlijk harde bass. Deze track zal menig Hardstyle feest in de toekomst onveilig gaan maken!

Olav Basoski & Alex Romano - Roll Da Dice (Rootz) // House Op de Winter Music Conference in Miami eerder dit jaar was Roll Da Dice één van de smaakmakers en nu, enkele maanden later, is ie dan eindelijk uitgebracht. Olav Basoski, vroeger bekend om zijn dubs, werkt ditmaal samen met Alex Romano met als eindproduct een erg funky productie. De aanstekelijke groove in combinatie met de dito vocal sample zorgen voor een ruim zeven minuten durend feestfestijn. Het gehele management van Rootz heeft overigens de track onder handen genomen. Zo is er de Olav Basoski edit, Alex Romano cut en de Silverius take, met als persoonlijke favoriet de eerstgenoemde. Als houseliefhebber zal Roll Da Dice je zeker niet teleurstellen, dus snel aanschaffen die single!

Golfclub Fingers Crossed feat. Tomboxz (Dos Palomas Negras Records) // Club
Golfclub ken je waarschijnlijk nog van hun hit Spandex. Anno 2006 zijn ze terug met Fingers Crossed, een uitstekende clubplaat met vele retro en hip hop invloeden. De vele scratch geluiden worden begeleid door strakke beats en vele vocal samples. De track neemt je terug in de tijd waarbij het hip was om behangen met goud de clubs in te duiken en b-boys de hedendaagse DJs waren...erg lekker! De sfeer die Golfclub weet neer te zetten met Fingers Crossed zal je ongetwijfeld aan den lijve ondervinden, want de plaat heeft reeds zijn weg weten te vinden naar de platentassen van diverse DJs.

Dance-Tunes top 10 week 33


1- Bas & Ram MDMA AA Records

2- Divini & Warning 4LB Spinnin Records

3- Bodyrox Yeah Yeah Spinnin Records

4- Dance Nation Ridin High Purple Eye Entertainment
5- Selu Vibra Divine Somatic Sense.

6- Outwork ft Mr Gee Electro Spinnin Records
7- The Prophet Cocain Biznizz - Scantraxx

8- Dennis Christopher Soulshakin Spinnin Records
9- Leon Bolier The Navigator Spinnin Records
10- The Beholder Meets DJ Zany Midnight Seismic Records

Geplaatst op: 18-08-2006