Travel Unie International Nederland N.V.

spectaculaire najaarsaanbiedingen disneyland resort paris Holland International biedt 5=3 en 3=2 aanbieding, ook in de herfstvakantie

Rijswijk, vrijdag 18 augustus 2006 - Dit najaar biedt Holland International, officieel agent van Disneyland Resort Paris, twee aanbiedingen die zelfs in de herfstvakantie geldig zijn. Het betreft een 3=2 aanbieding in september en oktober en een spectaculaire 5=3 aanbieding voor de populaire Disney's Davy Crockett Ranch. Reisbureaus die een lokale advertentie met deze aanbieding willen publiceren, kunnen kosteloos een advertentie in Disneysfeer laten opmaken via Holland International.

De 3=2 aanbieding is geldig voor een groot aantal data in september en oktober in maar liefst vijf Disney Hotels. Deze aanbieding is zelfs in de herfstvakantie van kracht. De tweede aanbieding is een 5=3 aanbieding voor de populaire Disney's Davy Crockett Ranch. Deze aanbieding is geldig op alle data in september. De klant boekt vijf overnachtingen voor de prijs van drie en krijgt dus twee nachten gratis. Bovendien heeft de klant tijdens het volledige verblijf onbeperkt toegang tot beide Disney Parken. Beide aanbiedingen zijn volop beschikbaar en direct boekbaar in TUI Online. Voor het plaatsen van een lokale advertentie in Disneysfeer kunnen reisbureaus contact opnemen met de afdeling Sales van TUI Nederland.

Griezelleuke herfst in Disneyland(r) Resort Paris Van 7 oktober t/m 4 november is het Halloween in Disneyland Resort Paris. Tijdens dit seizoen zijn niet alleen de favoriete Disney figuren in de Disney Parken aanwezig, maar ook de Disney Schurken, zoals Stitch, Cruella en Kapitein Haak én de exclusieve oranje Pompoenmannen zijn van de Partij. Bezoekers worden getrakteerd op een griezelleuke Disney Schurken parade, geestige mini-shows en men kan een bezoek brengen aan de speciale Halloween haar en make-up ateliers. Klanten die Halloween op en top willen beleven, kunnen bij Holland International de Disney's Halloween Party op 31 oktober bijboeken. Op deze dag zijn de verschillende attracties, restaurants en boetieks tot diep in de nacht open. Ook reisagenten profiteren van de aanbiedingen. Reisagenten worden deze zomer namelijk standaard beloond met dubbele Smiles4U voor iedere geboekte Disney passagier. Zo profiteert iedereen van de najaarsaanbiedingen.