Ingezonden persbericht


The Livingroom wordt 2 jaar

Het is eindelijk zover op vrijdag 18 augustus wordt The Livingroom 2 jaar.

Deze verjaardag zal natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Voor deze speciale avond is er dan ook een mega grote line-up uit de kast getrokken.

Zo zullen alle resident Dj's aanwezig zijn: Dj Genius , Dj Pat B , Dj P jay , Dj Deftone , Tha Lizard en Dj Jurgen Fransen . Maar een verjaardag is pas echt een verjaardag als er ook vrienden op visite komen, daarom heeft The Livingroom enkele van zijn guest dj's uitgenodigd. Als Guest dj's heeft The Livingroom Dj Yorick, ook wel bekend van The Site/switch en releases op Explosive label, Dj Digital Punk, ook wel bekend van zijn releases op het Tremble label, Dj D-vinity, nieuwe resident van the Switch, en Dj Wessel-B, winner Dj Contest uitgenodigd. De avond zal een Back 2 Back avond worden, zo zullen Tha Lizard en Dj P Jay beginnen met wat rustige house muziek en langzaam opbouwen naar Jump.

Vervolgens zullen Dj Wessel-B en Dj Deftone van trance tot jump draaien.

Hierna zal er een speciaal Tremble back 2 back set weggezet worden door Dj Genius en Dj Digital Punk. Daarna zal onze resident Dj Jurgen Fransen een Livingroom vs Switch set wegzetten samen met Dj Yorick.

En last but not least zullen Dj D-Vinity en Dj Pat B samen een echte Switch back 2 back set wegzetten.

De entree is speciaal voor de mensen die vaak aanwezig zijn in the livingroom, en ondertussen dus in het bezit van een Membercard zijn, laag gehouden en bedraagt maar 3 euro!! Voor bezoekers die nog geen Membercard hebben is dit geen probleem, dit kost dan wel E 6. Met andere woorden een lekker feest om je vakantie mee te beëindigen!.

Even alles bij elkaar:
Inside II livingroom 2 years
18 augutus 2006
21:00 - 03:00
Entree: Members 3,-
Non Members 6,-
Vvk 4,50

The Livingroom
Klappeijstraat 13a
4901 HD

Oosterhout NB

http://www.livingrm.nl


---- --