Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hillsong uit Australië op De Betteld
ZELHEM - De Australische band Leading Edge Ministries van Hillsong Church te Sydney in Australië treedt op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus om 20.00 uur op in de Ichtuszaal van Vakantiepark & Conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. De formatie speelt christelijke swingende nummers waarbij de zaal heerlijk wordt meegenomen. De entree is 9 euro. Dat is een van de spetterende activiteiten die in week 33 op De Betteld wordt georganiseerd.

De activiteiten in week 33 beginnen op zaterdag 12 augustus om 20.00 uur met een concert van de Young Continentals. De Young Continentals is een koor dat optreedt in heel Europa en bestaat uit jongeren uit allerlei landen van dit continent. De entree van het concert is E 3.50 voor kinderen tot 12 jaar. Vanaf 13 jaar is dit E 7.50.

Lodewijk van Weerden, een jonge voorganger uit Loppersum vlakbij Groningen, spreekt op zondag 13 augustus over de kunst van eenheid. Christelijk Nederland kent aardig wat stromingen, en eenheid lijkt soms ver te zoeken. Lodewijk zal hier verder over spreken. Iedereen is van harte welkom. De dienst begint om 19.00 uur en de entree is gratis.

Op woensdag 16 augustus houdt De Betteld vanaf 9.30 uur een mannenochtend. Ds. Robbert Jan Perk, een bekend spreker uit de PKN Kerk, zal die ochtend het woord nemen. Iedereen is welkom. De koffie is 50 cent en verder is de entree gratis.

Op het terrein van De Betteld wordt op woensdag 16 augustus van 17.00 tot 21.00 uur een braderie gehouden. Op de markt kunnen bezoekers christelijke stands vinden van bijbelscholen, zendingsorganisaties, en ook zullen ondernemers uit het dorp zelf aanwezig zijn. Iedereen is van harte uitgenodigd.

De zangleider en tevens een van de leiders van Hillsong Church uit Australië David Reidy geeft op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus seminars over leiderschap, aanbidding en de technische productie van een evenement. Hij heeft in zijn leven aardig wat ervaring opgedaan met deze onderwerpen. De kosten van de seminars zijn 18.50 euro. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.betteld.nl.

In deze week organiseert De Betteld verder bijbelstudies, voetbalcompetities, kinderclubs, aquarobics. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden de site www.betteld.nl bezoeken. Een volledig programma kan worden opgevraagd bij De Betteld, 0314-627200.

Foto: Nog een leuke foto?



Ingezonden persbericht