Gemeente Brielle


Bruisend Brielle

Brielle bruist op 19 augustus a.s.

Nieuw, jaarlijks evenement: Bruisend Brielle


De Brielse Horeca- en Winkeliersvereniging werken momenteel keihard samen aan een nieuw, jaarlijks terugkerend zomer-evenement, genaamd Bruisend Brielle.

Deze intensieve samenwerking wordt met veel enthousiasme bijgestaan door het CMB (Centrum Management Brielle), de Stichting Kunst & Cultuur en de 1-april-vereniging. Ook de OVB (Ondernemersverenging Brielle) en de gemeente Brielle juichen dit initiatief toe!

Alle ondernemers slaan de handen ineen voor een bedrijvige en actieve rol van Brielle in al haar facetten. Want Brielle heeft heel veel bijzonders aan winkels, horeca, recreatie en kunst & cultuur te bieden en dat wordt op deze manier op bruisende wijze gepresenteerd.

Het evenement Bruisend Brielle vindt plaats op 19 augustus a.s. vanaf 10.00 uur en zal tot in de late avonduren doorgaan, met vertier voor groot en klein:


· Ballonnenwedstrijd


· Straatartiesten en muzikanten


· Meerdere modeshows op diverse locaties


· Oud-Hollandse Kinderspelen


· Rondvaart Geuzenschip


· Middeleeuws dorp, gerealiseerd door de 1-april-vereniging


· Preuvenement op het Maarland


· Lasershow


· Bierfiets(en)


· Extra terrasjes


· Live muziek en djs


· En nog veel meer!!!

Tijdens Bruisend Brielle zullen bovendien de vele verenigingen die Brielle rijk is de gelegenheid aangrijpen zich te presenteren. Dit door het geven van veel afwisselende demonstraties door de gehele binnenstad.

Brielle Bruist; velen bruisen reeds mee!

Het nieuwe zomer-evenement wordt zoveel mogelijk ingevuld met Brielse ondernemers, verenigingen en vrijwilligers die hun produkten, diensten en bijdrage veelal kosteloos ter beschikking stellen of een financiële impuls geven. Dit zijn partijen die er alles aan willen doen om voor Brielle nog een evenement te realiseren, waar iedereen trots op kan zijn. De opzet is zodanig, dat de regio eenvoudigweg niet meer om Brielle heen kan.

Sponsors gezocht!

De sponsorwerving, reclame en het drukwerk worden gerealiseerd door Move On communicatie. Dit in nauwe samenwerking met de lokale creatieve partijen zoals Van Dokkum communicatie, druk.Bremer en Drukkerij Brielle.

Bedrijven, verenigingen en particulieren die een bijdrage willen leveren aan dit nieuwe zomer-evenement of een onderdeel willen sponsoren, kunnen contact opnemen met Els Barendregt van Move On communicatie via info@2moveon.nl of 06-41115241 of met Giulia van Roon van Het Vervolg via het.vervolg@12move.nl of 06-12961813.

Kijk voor meer informatie op www.bruisendbrielle.nl en bezoek deze site de komende weken geregeld voor de laatste aktiviteiten en nieuwtjes.


* Programma Bruisend Brielle.pdf (765.65 KB)