Nu al reserveren voor groots ballonnenfestijn in Mill

Zowel piloten als passagiers welkom

MILL, 20060324 -- Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus aanstaande, organiseert feest en showorkest Toeternietoe voor de elfde keer het Parkfeest. Sinds enkele jaren maakt het Ballonnenfestijn op zaterdag daar een belangrijk onderdeel van uit. Zo ook op zaterdag 19 augustus 2006. Dan zullen weer ruim 20 ballonnen het luchtruim gaan kiezen en zoals het er nu naar uit ziet zijn er ook een aantal zeer speciale ballonnen bij.


Omdat er de afgelopen keer meer aanvragen waren dan tickets, wil Toeternietoe u nu al attenderen op de mogelijkheid nu al te boeken. De passagiers die de laatste keer niet mee konden, hadden namelijk te laat geboekt waardoor de organisatie niet voldoende ballonnen meer naar Mill kon krijgen. Als u nu al een ticket zou bespreken, dan is er zeker een plekje in één van de vele ballonnen tijdens het Ballonnenfestijn.

De tickets kosten 170 euro. Wellicht is het leuk een ticket cadeau te doen? Wie wil er nu niet verrast worden met moeder of vaderdag, of wellicht een ballonvaart krijgen op een jubileum, huwelijks of verjaardagsfeest of gewoon zomaar? Uiteraard is het ook een perfect relatiegeschenk en een leuke prijs voor een prijsvraag of wat voor wedstrijd dan ook.

Reserveren kan via Ad Heijs tel. 0485-454704. Op www.parkfeest-mill.nl kunt u nog diverse fotoalbums vinden met materiaal van het Parkfeest en Ballonnenfestijn 2005.



Parkfeest en Ballonnenfestijn Mill