Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Landgoedfair Mariënwaerdt: WK-team presenteert zich

14/08/2006

Beesd, 14 augustus 2006
Van 16 t/m 20 augustus organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de `Landgoedfair' met als thema `Stoer en Statig'. Stoer met échte buitenmensen, honden, paarden en roofvogels, die in vele demonstraties laten zien wat ze samen kunnen. Stoer zijn de menners die met hun aanspanningen door de hindernissen rijden tijdens de menmarathon op de vrijdag en zaterdag.
Mariënwaerdt is gastheer van het Wereldkampioenschap Vierspannen in 2008. Als voorproefje tonen de drie top vierspanmenners van Nederland die naar het WK in Aken gaan hun kunsten op de Landgoedfair; Ijsbrand Chardon, Koos de Ronde en Theo Timmerman (op zondag 20 augustus). Op zaterdag 19 augustus racet Koos de Ronde met een span sjezels tegen zijn eigen vierspan.

Statig is de Landgoedfair ook met het fraaie familielandgoed en Huize Mariënwaerdt als middelpunt. Ruim 140 standhouders tonen hun producten, variërend van buitenkleding, laarzen, sieraden, antiek, brocante en decoraties tot planten, wijnen en delicatessen, smeedwerk en tuingereedschap.
De landgoedkok geeft kookdemonstraties met biologische producten die op de Fair volop verkrijgbaar zijn. De Heerlijkheid Mariënwaerdt zelf presenteert een steeds groter assortiment landgoedproducten, zoals de lekkerste biologische kazen en ijs.
Bron: www.stalderonde.nl

Algemene gegevens Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt: Data: woensdag 16 t/m zondag 20 augustus 2006
Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur Entree: EUR 12,50 p.p., Kinderen tot 12 jaar gratis, parkeren gratis Honden zijn welkom, mits aangelijnd.
Pendeldienst vanaf station Beesd.
Route: A2, Utrecht - -s-Hertogenbosch, afslag Beesd, borden volgen.