Ingezonden persbericht

VERKADEALBUMS op laatste ROMANTISCHE MARKT MEDEMBLIK 19 aug 2006

Medemblik . A.s. zaterdag 19 augustus 2006 is de laatste editie van de Romatisch Markt te Medemblik. Een schitterende uitgaansmogelijkheid voor heel West Friesland en Omstreken om een dagje naar Medemblik te komen.
In het Bagijnhof en het Van Houweningepark in worden oude ambachten sfeervol getoond. Ook zijn er veel spullen uit Moeders en Grootmoeders Tijd te bewonderen en geven deze markt een gezellige en rustieke sfeer. Op deze laatste markt is er een speciale stand van Anton Siedsma uit Hoofddorp, waar allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, kunnen worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden eens op zolder te speuren naar oude albums en/of losse plaatjes en alles naar zijn stand mee te nemen. Hij is ook een verwoed verzamelaar van Schoolplaten. Info: 023- 5614727 of kijk op de Site Verkade : http://hobby.clubs.nl/verkade
Een gezellige braderie in Centrum Medemblik zal eveneens veel bezoekers trekken. De romantische markt is een drukbezocht jaarlijks terugkerend evenement, dat zich in het centrum van Medemblik afspeelt.

Kom a.s. zaterdag 19 augustus 2006 van 11-17 uur naar Medemblik, de ontmoetingsplaats voor een leuk dagje uit.
Info: Dynamic Promotions, Tel: 0182 - 525508 of 06 53284302.
Email: info@dynamicpromotions.nl Voor alle markten: www.dynamicpromotions.nl

Met dank voor tekstuele aandacht aan deze persberichten
Vr gr

Anton Siedsma
023-5614727