Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

NK pony's in Tilburg

17/08/2006

Hengelo, 17 augustus 2006
Aanstaand weekend vinden op de terreinen van stalhouderij Bien Venue in Tilburg de Nederlandse Kampioenschappen enkelspan, tweespan en vierspan pony plaats. Naast de ponyspannen wordt er ook gestreden in de rubrieken enkelspan, tweespan en vierspan paard en tandems. Op zaterdag 19 augustus verrijden alle rubrieken de dressuur en de vaardigheid, zondag 20 augustus staat de spectaculaire marathon op het programma. Na dit laatste wedstrijdonderdeel is bekend wie de opvolgers worden van titelverdedigers Dirk van Beckhoven (enkelspan pony), Ewoud Boom (tweespan pony) en Aart van de Kamp sr. (vierspan pony).
Tilburg is bovendien de laatste observatiewedstrijd voor de enkelspannen die van 20 tot en met 24 september hun Wereldkampioenschap verrijden in het Italiaanse Pratoni del Vivaro. Na Tilburg maakt chef d'équipe Marie de Ronde-Oudemans bekend welke vier menners mogen deelnemen.
Meer informatie over de menwedstrijd Tilburg: www.menwedstrijd.nl Bron: Hoefnet, overname zonder bronvermelding niet toegestaan

www.menwedstrijd.nl