Naar EUROPEES HOF/ ENORME KORTINGEN VOOR LEDEN

Stichting integratie

titel:Tegen de Raad van State naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens

De PARTIJ ZONDER NAAM ofwel PvdAC Burgersbelangen wiens aanduiding werd op verzoek van PvdA door besluit van de Raad van State dd 13-2-6 verboden, is naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens gestapt.
Haar verzoekschrift aan het Europees Hof baseert PvdAC Burgersbelangen op 5 artikels van de volgende internationale verdagen: Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden,Verdrag tot vaststelling van een Grondwet voor Europa, Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en Het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie
Volgens de al bijna 4 maanden in een ziekenhuis verblijvende partijvoorzitter, Georgij Kirillov, is het niet uit te sluiten dat zijn partij destijds door PvdA en haar overal functionerende partijleden werd gesaboteerd.
De kans op vermeende sabotage van zijn partij was volgens hem aanzienlijk kleiner geweest, indien de Raad van State, het hoogste advieserende en rechtsprekende orgaan van het Koninkrijk der Nederlanden, staatsrechterlijk geen bolwerk mocht zijn van de aan politieke partijen gebonden ambtenaren en rechters.
Zolang daar geen sprake van is, heeft de Raad van State als overheidsorgaan tegen zich schijn van partijdig en afhankelijk zijn.
Indien het verzoek van PvdAC Burgersbelangen door het Europees Hof wordt ingewilligd, hoopt Kirillov dat de Raad van State alleen uit (POLITIEK) onafhankelijke rechters en ambtenaren gaat bestaan. Hij is van overtuigd dat daardoor rechtszaken van vele burgers tegen gemeenten, provincies en waterschappen meer kans van slagen krijgen. En sterke burgers tegenover overheid is precies wat PvdAC Burgersbelangen wilt!

PvdAC BURGERSBELANGEN biedt aan nieuwe leden KORTINGEN TOT 20% op o.a. Plasma-, HD LCD tv-toestellen, meubels, Laptops, iPods, mobieltjes ed.
Voor details zie: www.renaissance.myweb.nl
Door afschaffing van het OZB- gebruikersdeel, verhogen gemeentes en waterschappen andere belastingen. De prijs op elektriciteit en brandstof verlaagt men ook niet verlaagd. En terwijl hierdoor bestedingsruimte van Nederlandse huishoudens beperkt blijft, wil PvdAC BURGERSBELANGEN mensen aan hoge kortingen helpen.
Daardoor krijgen huishoudens meer bestedingsruimte!
Mag PvdAC BURGERSBELANGEN tot 28-8-6 besluiten deel te nemen aan de 2de Kamerverkiezingen, wordt een van haar programma punten het verlagen van alle accijnzen op brandstof, elektra als ook het teruggeven van het Kwartje van Kok.

voor inlichtingen sms of bel naar: 06-38753826