Politie Zeeland


---


O-3123-2006 Onder invloed
Een 24-jarige bromfietsster uit Goes werd zaterdag om 04.20 uur op de Lijnbaan in haar woonplaats betrapt op rijden onder invloed.
De vrouw had bijna 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zij kreeg een rijverbod van 7 uur en een dagvaarding.

Op de Oude Rijksweg bij Rilland reed zaterdag om 00.25 uur een 56-jarige automobilist uit Willemstad die teveel had gedronken.
Ook hij had bijna 3x de toegestane hoeveelheid gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs werd ingenomen.

O-3124-2006 Diefstal uit auto, Tholen
Op de Eendrachtsweg in Tholen werd in de nacht van donderdag op vrijdag een bestelauto opengebroken..
Uit de auto werd de radio, waarde meer dan honderdvijfig euro, weggenomen.

W-3125-2006 Alcoholcontroles op Walcheren
In de nacht van vrijdag op zaterdag werden op Walcheren alcholcontroles gehouden. De controles vonden plaats op de Domburgseweg in Oostkapelle, de Badhuisstraat in Vlissingen en de Ritthemsestraat in Ritthem.
In totaal moesten 235 bestuurders blazen, geen van hen had teveel gedronken.

W-3126-2006 Aanrijding in Domburg
Op de kruising Brouwerijweg / Brouwersbuurt in Domburg reed vrijdag om 17.15 uur een personenauto tegen een autobus.
De bestuurder van de autobus, een 49-jarige man uit Antwerpen reed over de Brouwerijweg in de richting van de Prelaatweg. Hij reed de kruising op terwijl er geen verkeer was. Toen hij de kruising al half voor bij was, hoorde hij een klap en bemerkte dat een 41-jarige man uit Schwabisch Hall (D), die de kruising over de Brouwersbuurt was genaderd, tegen de zijkant van de bus was gereden.
Beide voertuigen raakten bij de aanrijding beschadigd.

W-3127-2006 Diefstal en vernieling Hof van Tange, Middelburg
Afgelopen nacht werd op het Hof van Tange in Middelburg een personenauto opengebroken. Aan een andere personenauto werden vernielingen aangericht.
Uit de opengebroken auto werden het radiofrontje en ongeveer 15 cd's gestolen. De vernielingen aan de andere auto bestonden uit het afbreken van de antenne, de ruitenwisser en een van de portiergrepen, alsmede het vernielen van een ruit.

Z-3128-2006 Hardrijder raakt rijbewijs kwijt, Terneuzen
Een 19-jarige Antwerpse automobilist moest zaterdag om 00.55 uur op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen zijn rijbewijs inleveren.
Hij had op bovengenoemde weg tweemaal de maximum snelheid met meer dan 50 km/h overschreden: op een gedeelte met een maximum snelheid van 50 km/h en op een ander gedeelchreden: op een gedeelte met een maximum snelheid van 50 km/h en op een ander gedeelte met een maximum snelheid van 70 km/h. Buiten dat hij zijn rijbewijs moest inleveren, kreeg hij ook nog een boete van E 500,-.


---- --