Verzamelberichten zaterdag

's-Hertogenbsoch, 19-08-2006

Winkeldieven aangehouden

s-Hertogenbosch Een 19 jarige vrouw uit Wadenoijen en een 27 jarige vrouw uit Soesterberg zijn op 18 augustus 2006 aangehouden ivm diefstal van kleding uit een winkel aan de Scheidingstraat te Den Bosch. De vrouwen hadden voor ruim 500 aan kleding weggenomen en zijn inverzekering gesteld.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 45 jarige automobilist uit Den Bosch is op 18 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt wegens rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 17.45 uur op Het Wielsem te Den Bosch.

Verdachte lokaalvredebreuk aangehouden

s-Hertogenbosch Een 49 jarige man uit Sint Oedenrode is op 18 augustus 2006 aangehouden omdat hij een toegangsverbod had voor winkelcentrum Arena te Den Bosch. De man viel klanten lastig en kreeg hierdoor een toegangsverbod. Later in de middag was hij weer in het winkelcentrum en is hierop aangehouden.

Billentikker aangehouden

s-Hertogenbosch Een 36 jarige man uit Den Bosch is op 19 augustus 2006 aangehouden, omdat hij in het voorbij gaan op de Hinthamerstraat te Den Bosch een vrouw tegen haar billen sloeg. Ook bleek de man geen identiteitsbewijs te kunnen tonen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Verdachte bedreiging aangehouden

Drunen Een 18 jarige jongen uit Drunen is op 19 augustus 2006 aangehouden ivm bedreiging. Hij bedreigde omstreeks 00.30 uur bij een horecagelegenheid aan de Burg. Vd Heijdenstraat te Drunen een 34 jarige man met een mes.

Gezocht man aangehouden

s-Hertogenbosch Een 35 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 19 augustus 2006 aangehouden. De man sprak de politie aan op de Parade omdat hij geweigerd was in een horecagelegenheid. Bij controle van zijn naam, bleek de man nog een geldboete van 45 open te hebben staan en gezocht werd door de politie in Litouwen. De man is ingesloten.

Verdachte bedreiging aangehouden

s-Hertogenbosch Een 23 jarige man uit Rosmalen is op 19 augustus 2006 omstreeks 01.20 uur aangehouden ivm bedreiging van een 26 jarige man uit Den Bosch. De man stond met een terrasstoel te zwaaien op de Karrenstraat te Den Bosch en toen een portier van een horecagelegenheid hier iets van zei, bedreigde de man hem.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 25 jarige automobilist uit Den Bosch is op 19 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.45 uur op het Muntelbolwerk te Den Bosch. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Bij deze bestuurder zat een 24 jarige man uit Den Bosch in de auto en die meende de politieagenten te moeten beledigen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor belediging.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 40 jarige automobilist uit Den Bosch is op 19 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 05.30 uur op het Muntelstraat te Den Bosch. De man bleek niet in het bezit van een rijbewijs.

Rijden onder invloed

Vught Tegen een 21 jarige automobilist uit Vught is op 19 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De jongen reed omstreeks 00.20 uur op de Bosscheweg te Vught.

Rijden onder invloed

Vught Tegen een 33 jarige automobilist uit Vught is op 19 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De jongen reed omstreeks 00.40 uur op de Helvoirtseweg te Vught. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Rijden onder invloed

Cromvoirt Tegen een 31 jarige automobilist uit Vught is op 19 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De jongen reed omstreeks 03.05 uur op de Pepereind te Cromvoirt. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Aanrijding letsel

Odiliapeel Bij een aanrijding op de kruising Rogstraat Nieuwedijk te Odiliapeel op 18 augustus 2006 omstreeks 17.30 uur is een 18 jarige bromfietser uit Nijmegen licht gewond geraakt. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 22 jarige automobilist uit Vortum-Mullem.

Aanrijding letsel

Zeeland Bij een aanrijding op de Peelweg te Zeeland op 18 augustus 2006 omstreeks 18.15 uur is een 70 jarige automobilist uit Ravenstein licht gewond geraakt. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 48 jarige automobiliste uit Mill.

Verdachte voor verzet en bedreiging aangehouden

Nuland Een 37 jarige man uit Nuland is op 18 augustus 2006 aangehouden ivm verzet en bedreiging van politiemensen. Verdachte was uit een horecagelegenheid aan de Dorpstraat te Nuland gezet, maar wilde steeds terug naar binnen. Toen verdachte gevorderd werd zich te verwijderen, weigerde hij dit en verzette zich. Bij zijn aanhouding bedreigde hij de politiemensen meermalen.

Rijden onder invloed

Nistelrode Tegen een 25 jarige automobilist uit Oss is op 19 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.30 uur op het Maxend te Nistelrode.

Openlijke geweldpleging

Oss Een 21 en 26 jarige man uit Oss zijn op 19 augustus 2006 aangehouden ivm openlijke geweldpleging. Omstreeks 04.40 uur kwam de beide mannen bij een woning in de Duivenstraat te Oss. Met een van de bewoners had de 21 jarige man eerder die avond onenigheid gehad. Bij de woning ontstonden weer problemen, waarbij een ruit van de woonkamer en voordeur vernield werden. De mannen zijn hierna in een auto met hoge snelheid weggereden, waarbij ze op de Nachtegaallaan een geparkeerde auto raakten en doorreden. Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand in een tuin in de Adelaar te Oss. De mannen zijn hierop te voet weggevlucht. De 26 jarige Ossenaar werd onder enkele struiken teruggevonden en aangehouden en de 21 jarige Ossenaar werd door een politiehond opgespoord en eveneens aangehouden. Omdat de 21 jarige man onder invloed van alcohol verkeerde wordt ook proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed.

Beide mannen zijn ingesloten.