Politie Gelderland-Zuid

Bezoeker trapt deur woning in

Tiel, 19-08-2006 o De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Gasthuisstraat in Tiel een 27-jarige man uit Almere aangehouden. De man was daar op bezoek en onder invloed van alcohol.

Omdat de 20-jarige bewoner van het huis de volgende dag op tijd op moest, ging hij op een gegeven moment naar bed. Zijn vriendin en het bezoek bleven beneden. Op een gegeven moment verzocht de 20-jarige zijn vriendin of het wat rustiger kon. Toen de 27-jarige aangaf even wat XTC-pillen te zullen gaan halen, werd de 20-jarige het zat en besloot het bezoek weg te sturen.

Dat pikte de 27-jarige niet en bedreigde de 20-jarige. Hij liep naar buiten om de pillen te gaan halen, maar begon daar tegen de ruiten en de voordeur te trappen. Hierdoor raakte de deur beschadigd.

De politie kwam, hield de 27-jarige aan en nam hem mee naar het politiebureau. Dat ging niet zonder slag of stoot, de man bood hevig verzet bij zijn aanhouding. In de politieauto schopte hij tegen de deuren. Uiteindelijk kon hij op het bureau in Tiel worden ingesloten. (07)