Ingezonden persbericht

SPEKTAKEL IN BREDA BIJ DE MEET & GREET MET HO-PIN TUNG

19-08-2006

Zaterdagmiddag werden de honderden wachtende fans aangenaam verrast toen de Chinees-Nederlandse coureur Ho-Pin Tung spectaculair zijn visitekaartje in de vorm van rubber en bandensporen neerlegde op het van Coothplein in Breda voor de deur bij de Formule 1 winkel GPworld. De 23 jarige coureur die momenteel leider is in het klassement van de Duitse Formule 3 Cup had voor de gelegenheid zijn Lola Formule 3 auto van stal gehaald en wist met een hoop herrie en rook een mooie show weg te geven. De verraste voorbijgangers waardeerden de aktie van Ho-Pin met een daverend applaus. De eerste 200 bezoekers van de meet&greet werden beloond voor het wachten met een door Ho-Pin Tung persoonlijk overhandigd sponsorshirt.

De voormalig Formule BMW Asië kampioen komt dit jaar uit voor het Belgische JB Motorsport team in de Duitse Formule 3 Cup en hoopt de eerste Chinese Formule 1 coureur in de geschiedenis te worden. Getuige de hoge opkomst en de reakties van klanten bij GPworld is Ho-Pin al razend populair onder de autosport fans. Eigenaar Danny de Heer licht toe: "Het is ontzettend leuk om in onze winkel de klantenkring kennis te laten maken met een coureur. Van een hoop klanten hebben we positieve reacties mogen ontvangen. Wat mij betreft mogen de bandensporen hier op de rotonde nog lang te zien blijven!"

HO-PIN: "Ik ben er bijzonder trots op dat er bij GPworld voor mij zo een hoge opkomst is geweest en vond het heel erg leuk om de fans te ontmoeten. Onzettend leuk om zoiets te doen maar ook leuk dat ik gewoon bij het stoplicht met mijn Formule 1 auto stond te wachten tot het licht op groen zou springen! Het is leuk te horen dat mensen echt geïnteresseerd zijn in mijn carrière en hoop ze ooit misschien nog eens te ontmoeten.....maar dan als Formule 1 coureur!"

GPworld Racing Merchandise, van Coothplein 14, 4811 NE Breda, tel. 076-5284585, info@gpworld.nl of scheur naar de website voor meer info: www.gpworld.nl

---

Noot voor de redactie,