013 Tilburg

Wedstrijd om openingsspot Mega Metal Matinee in 013 op 20 augustus vervallen!
Onlangs heeft 013 een actie uitgeschreven met daarin een oproep aan alle Nederlandse en Belgische black/trash/deathmetal bands om een promo in te sturen naar 013, om zo kans te maken op een openingsspot op de Mega Metal Matinee op 20 augustus met Morbid Angel.

In tegenstelling tot onze verwachting en na communicatie over deze actie met de Nederlandse agent, heeft het management van Morbid Angel laten weten geen prijs te stellen op een extra openingsband omdat zij vonden dat er al teveel bands speelden, en een extra band zou resulteren in productionele problemen. We zijn dus genoodzaakt deze actie te schrappen, hetgeen ons erg betreurt. Maar niet getreurd, want 013 zou 013 niet zijn als we toch een oplossing hebben bedacht: de promo's die al bij 013 zijn binnen gekomen zullen wel beoordeeld worden, en de winnaar zal een plek krijgen op 1 van de toekomstige Metal Matinees .

Ondanks het wegvallen van de openingsspot hopen we jullie toch allemaal te verwelkomen op de 20ste augustus, want de brute line-up is er wel 1 om door een ringetje te halen:

Morbid Angel
Skinless
Severe Torture
Sauron
Visceral Bleeding