Gemeente Boekel


Omleidingen Boekel bussen lijn 121 en 25

Zondag 20 augustus 2006:

Op zondag 20 augustus wordt de wielerronde van Boekel georganiseerd. Hierdoor vervallen deze dag tot 19.00 uur alle bushaltes van lijn 121 (Bergstraat, Kerkstraat, Zuivelfabriek, Molenstraat en Peelsehuis). Reizigers kunnen gebruik maken van halte Grootveld op de Arendstraat (normaal halte van lijn 25) en noodhalte op het Peelsehuis. Lijn 25 kan de haltes Nia Domo en Donkstraat niet aandoen en reizigers kunnen van halte Grootveld op de Arendstraat gebruik maken.

Maandag 21 augustus t/m vrijdag 29 september 2006: Vanaf maandag 21 augustus wordt begonnen met de reconstructie van de N605. Hierdoor zal lijn 121 een zestal weken (waarschijnlijk t/m vrijdag 29 september) moeten omrijden waarbij de reguliere haltes Kerkstraat, Zuivelfabriek, Molenstraat en Peelsehuis komen te vervallen. Voor reizigers worden er een drietal noodhaltes geplaatst. Op de Burgtstraat komen een tweetal noodhaltes (1 nabij kruising met Rutger van Herpenstraat en 1 nabij kruising met Beatrixlaan). Op de Peelsehuis nabij kruising Volkelseweg wordt ook een noodhalte geplaatst. Voor lijn 25 hebben deze werkzaamheden geen consequenties.

Zondag 27 augustus 2006:
Op zondag 27 augustus wordt in het centrum van Boekel weer het pleinfeest BoeCult georganiseerd. De bussen van lijn 25 kunnen de halte Nia Domo deze dag niet aandoen. Reizigers worden verwezen naar halte Donkstraat op de Rutger van Herpenstraat.

Ook in september vinden nog een aantal activiteiten plaats (o.a. Leontien' s Lady' s Ride). Ook dan zullen tijdelijk één of meerdere bushaltes vervallen. Op deze site en op www.BBA.nl (onder omleidingen/stremmingen) wordt u hierover op de hoogte gehouden. Ook kunt u contact opnemen met BBA-klantenservice op telefoonnummer 013-5499919.

BBA excuseert zich voor dit ongemak!