Talpa Nederland


---




Laren, 14 augustus 2006

BIG BROTHER 2006 ZONDAG 20 AUGUSTUS VAN START

Zondag 20 augustus om 20.30 uur opent het geheel vernieuwde Big Brother Huis zijn deuren bij Talpa. In de spectaculaire kick-off uitzending - gepresenteerd door Bridget Maasland - nemen de nieuwe Bewoners afscheid van hun familie en vrienden. Ruim 100 dagen worden zij afgesloten van de buitenwereld en 24 uur per dag bekeken door tientallen camera's.

Big Brother 2006
Big Brother gaat de druk voor de Bewoners dit jaar flink opvoeren. Voor het eerst gaan familieleden samen het Huis in, beschikt Big Brother over een angstaanjagende Hot Line én wordt de afzondering van de buitenwereld weer compleet. Ook op berichten van het thuisfront hoeven de Bewoners niet meer te rekenen. Binnen het complete isolement is er voor de Bewoners één lichtpuntje. Dit jaar konden Bewoners zich opgeven samen met een familielid of een geliefde.

Maar of dat de spanning voor de Bewoners ook daadwerkelijk verlicht? Want zijn de familiebanden van de nieuwe Bewoners wel allemaal zo ideaal en winnen de bloedbanden het van de psychologische druk in het Big Brother Huis?

En natuurlijk is er de stress van de pijnlijke dilemma's, de geheime missies en de zware opdrachten... De wapens in handen van Big Brother, die zich dit jaar vooral hard en onvoorspelbaar zal opstellen.

Nieuw element: 'De Big Brother Hot Line'
Big Brother heeft ook een totaal nieuw wapen: de Big Brother Hot Line. Niemand weet wanneer deze telefoon overgaat, en alles is mogelijk voor degene die hem opneemt. Wie wordt er slachtoffer van een keiharde en onvoorspelbare Big Brother? Want wanneer Big Brother belt weet je nooit wat je boven het hoofd hangt. De Hot Line moet worden opgenomen. En wie niet antwoordt.?

Kortom: de nieuwe editie van Big Brother staat voor isolement, familiedrama's en geheimen en de nooit aflatende dreiging van de Big Brother Hot Line

Multimediaal

Fans van Big Brother hoeven geen seconde te missen. Big Brother is wederom te volgen via televisie, internet, vodcast en mobiele telefoons. Vanaf het moment dat de Bewoners het Huis betreden is hun leven 24 uur per dag te volgen op www.bigbrother.tv. Vanaf vrijdag 18 augustus 22.30 uur zijn de Bewoners via 4 verschillende streams live te volgen. Tevens zijn iedere dag nieuwe losse filmpjes beschikbaar met hoogtepunten. Uiteraard staat de website ook weer boordevol met nieuws en achtergrondinformatie.

Nieuw dit seizoen is de Big Brother msn-bot, die het mogelijk maakt om samen met iemand anders de live streams te bekijken en tegelijkertijd te chatten. Ook biedt de msn-bot het laatste nieuws en achtergronden.

Big Brother: The Kick-Off zondag 20 augustus om 20.30 uur. Vanaf maandag 21 augustus iedere werkdag om 19.00 uur bij Talpa op 10.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.
---