Ingezonden persbericht

BOEKENMARKT LANGS DE AMSTEL in AMSTERDAM

Op zondag 20 augustus 2006 is er van 10 - 17 uur de Grote Boekenmarkt in Amsterdam op de prachtige locatie Langs de Amstel bij het Muziektheater. Boekensnuffelaars uit de regio en heel Nederland kunnen deze zondag een grote keuze aan interessante en bijzondere boeken van ruim 100 Nederlandse antiquaren aantreffen op deze markt.
Op standnummer 1 bij de Blauwe Brug zijn alle nostalgische Verkadealbums en andere Plaatjesalbums te bewonderen. Iedereen wordt geadviseerd om plakalbums, plaatjesalbums, voetbalplaatjes in schoolschriften, enz. die doelloos op zolder liggen, onder het stof vandaan te halen en deze verzamelwaar mee te nemen om de waarde ervan te vernemen of het materiaal te ruilen of te verkopen. Liefhebbers voor Boeken over Boeken kunnen Langs de Amstel speciaal aan hun trekken komen, want deze markt heeft dit onderwerp als speciaal thema.

Veel boekensnuffelaars kunnen deze dag juist datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Voor iedereen is er wel wat te vinden, van goedkoop tot prijzig, van gangbaar tot zeldzaam. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. Romans, naslagwerken, boekenweekgeschenken, topografische werken, architectuur, kookboeken, oude strip- en jeugdboekjes, Verkade albums, enz. Gewoon te veel om op te noemen.
Als het weer op deze zondag ook nog wil meewerken wordt het prachtig evenement, waar veel bezoekers graag naar toe gaan. Het is daarom zeer de moeite waard om vanaf 10.00 uur op deze exclusieve boekenmarkt een kijkje te nemen.
Info: De KAN 020 - 6275794 of 06 43902436 Email : dekantientien@yahoo.com of info@kantien.nl
Site : http://www.kantien.nl

Bezoek zondag 20 augustus 2006 van 10 - 17 uur gratis de AMSTEL- BOEKENMARKT bij de Stopera te Amsterdam.

Met dank voor tekstuele aandacht aan deze persberichten
Vr gr

Anton Siedsma
023-5614727