Ingezonden persbericht

Ontvoerde kinderen ALTIJD de dupe bij deze regering

Arnhem, 20 augustus 2006 - Of we nu spreken over Ammar en Sara of over de 4-jarige dochter van de Brabantse Simone van Eechoud, onze Regering en Parlement blijven de rechten van Nederlandse kinderen schaden.

Enige jaren geleden heeft de voorzitter van de Arnhemse Stichting Kinderontvoering een voorstel wetswijziging bij de Vaste KamerCommissie Justitie op tafel gelegd. Deze Commissie heeft Anja Timmer verzocht dit voorstel uit te werken om deze daarna in de Kamer in te brengen. Nu 2 jaar later ligt het voorstel 'panklaar' doch wordt er geen enkele actie meer ondernomen ter bescherming van met ontvoering bedreigde kinderen.

Buitenlandse Zaken zou proberen middels 'stille diplomatie' de ontvoerde Isra uit Goor weer naar Nederland te halen... het is ERG STIL rond deze kinderontvoeringzaak geworden.

Buitenlandse Zaken zou dagelijks met Damascus kontakt onderhouden om Ammar en Sara naar Nederland terug te halen, Smits werd verplicht te zwijgen over zijn inzicht betrekking hebbende op deze zaak (achteraf blijkt hij in zijn gelijk te staan). Nu zoekt BZ particuliere bemiddelaars om in deze zaak tot een doorbraak te komen, nadat eensgelijk BZ alle wegen tot particulier overleg heeft ondermijnd.

Door de huidige handelswijze van Regering en Parlement BLIJVEN Nederlandse kinderen het slachtoffer van een niet doortastend Nederland.

Stichting Kinderontvoering
Jacques Smits
06-14119693

http://www.kinderontvoering.info