Politie Gelderland-Midden

Aanhoudingen centrum Arnhem

Publicatiedatum: 20-8-2006 12:09:26

Arnhem - De politie heeft zaterdagavond vijf aanhoudingen verricht. Een 19-jarige Rotterdammer werd omstreeks 20:45 uur in de Ketelstraat aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging van een 13-jarige Arnhemse. Het meisje zou zijn geslagen en bedreigd met een steekwapen door de Rotterdammer. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.
Een 42-jarige Arnhemmer werd omstreeks 22:20 uur op de Jansplaats aangehouden. De man zou een 52-jarige plaatsgenoot na een kortstondig gevecht met een mes hebben bedreigd. Bij de aanhouding trof de politie twee messen in de jas van de 42-jarige Arnhemmer aan. De 42-jarige Arnhemmer is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De politie onderzoekt de zaak verder. Een 26-jarige man uit Geffen en een 28-jarige man uit Aarle Rixtel zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op verdenking van diefstal. Beide mannen zouden in een discotheek op de Korenmarkt drank hebben gestolen. Portiers van de discotheek konden beide mannen aanhouden en hebben hen overgedragen aan de politie. Beide mannen zijn ingesloten voor nader onderzoek.
Een 21-jarige man uit Veenendaal werd omstreeks 02:30 uur aangehouden op de Korenmarkt. Hij wordt er van verdacht een 19-jarige Arnhemse in de buik te hebben geschopt. De man is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---