Verzamelberichten zondag

's-Hertogenbosch, 20-08-2006

Aanrijding letsel

Drunen Bij een aanrijding op de Admiraalsweg te Drunen op 19 augustus 2006 omstreeks 17.00 uur is een 23 jarige motorrijder uit Drunen gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. De motorrijder passeerde een personenauto, bestuurd door een 30 jarige automobilist uit Drunen, toen deze plotseling naar links kwam. Hierdoor moest de motorrijder hard remmen en kwam ten val.

Openlijke geweldpleging

s-Hertogenbosch Een 27 en 56 jarige man uit Den Bosch zijn aangehouden ivm openlijke geweldpleging. De mannen hadden omstreeks 18.30 uur ruzie met elkaar op de Zusters van Orthenpoort te Den Bosch. Toen een politiesurveillance wilde bemiddelen, sloeg de 27 jarige man een politieagente zodanig in haar gezicht dat ze met een ambulance is afgevoerd naar het ziekenhuis. De man is hierop aangehouden. De 56 jarige man verzette zich bij zijn aanhouding en sloeg eveneens een politieman, die zich in het ziekenhuis moest laten behandelen. Met behulp van pepperspray kon de man worden aangehouden. Beiden zijn inverzekering gesteld.

Alcoholcontrole

In verband met de Kermis in 's-Hertogenbosch is door rondom het centrum een alcoholcontrole

Gehouden op de Vlijmenseweg, Hekellaan en Zuid Willemsvaart

116 bestuurders onderworpen aan een blaastest, 10 bestuurders aangehouden terzake rijden onder invloed. Van 1 bestuurder is zijn rijbewijs ingevorderd.

Verdachte belediging aangehouden

Rosmalen Een 18 jarige jongen uit Rosmalen is op 20 augustus 2006 omstreeks 01.15 uur aangehouden voor belediging van politieambtenaren. Toen de politieagenten de verdachte op De Driesprong te Rosmalen passeerden, meende deze de politiemensen te moeten beledigen.

Openstaande vrijheidsstraf

s-Hertogenbosch Bij controle van een 23 jarige bromfietser uit Veldhoven op 20 augustus 2006 omstreeks 05.45 uur op de Tolbrugstraat te Den Bosch bleek dat hij nog een vrijheidsstraf van in totaal 158 dagen open had staan. De man is ingesloten.

Rijden onder invloed

Vught Tegen een 39 jarige automobilist uit Cothen is proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 21.00 uur op de Martinilaan te Vught.

Huiselijk geweld

Den Dungen Een 45 jarige vrouw uit Den Dungen is op 20 augustus 2006 omstreeks 00.55 uur aangehouden ivm mishandeling van een 53 jarige vrouw uit Den Dungen. Bij de aanhouding verzette de verdachte zich.

Aanrijding letsel

Liempde Bij een eenzijdig ongeval op de A2 te Liempde op 20 augustus 2006 omstreeks 04.35 uur zijn een 25 jarige man uit Nijmegen en een 25 jarige vrouw uit Doetinchem gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. De 25 jarige bestuurster is vermoedelijk in de rechterberm gekomen en heeft hierna te sterk tegengestuurd, waardoor de auto in de slip raakte en via de middengeleider weer in de rechterberm tot stilstand kwam. Omdat de bestuurster gedronken had is van haar een bloedproef genomen en haar rijbewijs ingevorderd.

Rijden onder invloed

Oss Tegen een 20 jarige bromfietser uit Oss is proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 23.45 uur op de Gerrit van der Veenlaan te Oss.

Verdachte openbare dronkenschap en belediging aangehouden

Oss Een 27 jarige man uit Oss is op 20 augustus 2006 aangehouden ivm openbare dronkenschap en belediging. De man liep omstreeks 01.00 uur op de Eikenboomgaard en toen hij door de politiemensen werd aangesproken, begon hij de politiemensen te beledigen. Ook verzette hij zich bij zijn aanhouding.

Controle rond de scholen

Oss In de afgelopen week zijn bij diverse scholen controles gehouden in kader van de actie De scholen zijn weer begonnen. In totaal zijn 19 bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

Aanrijding letsel

Boxmeer Bij een aanrijding op de Jacob de Kerlestraat te Boxmeer op 19 augustus 2006 omstreeks 17.20 uur is een 80 jarige vrouw uit Boxmeer gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. De vrouw verleende in haar brommobiel geen voorrang aan en 23 jarige automobilist uit Bergen op Zoom.

Aanrijding letsel

Beers Bij een aanrijding op de Millseweg te Beers op 19 augustus 2006 omstreeks 17.20 uur zijn een 17 jarige bromfietser en zijn 15 jarige duopassagier gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Ze kregen geen voorrang van een 49 jarige automobiliste uit Gassel, die linksaf sloeg en de bromfiets niet opgemerkt had.

Verkeerscontrole

Katwijk Tijdens een verkeerscontrole op de Lange Linden te Katwijk op 19 augustus 2006 zijn 21 bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. 2 Bestuurders hadden geen geldig rijbewijzen 2 bestuurders zijn bekeurd voor overschrijden van een doorgetrokken streep. 1 Bestuurder kreeg een proces-verbaal omdat de kentekenplaats niet leesbaar was.

Controle vrije markt

Katwijk Tijdens een controle op de vrije markt te Katwijk op 19 augustus 2006 in samenwerking met de Stichting Namaakbestrijding zijn 7 standhouders bekeurd, omdat ze goederen verkochten, die nagemaakt waren. Betreft onder ander parfum, T-shirts en tasjes.