Politie Zeeland


---


W-3137-2006 Tanken zonder betalen, Vlissingen
Zaterdagavond tussen 18.10 uur en 18.15 uur is er bij een tankstation aan de Sloeweg in Vlissingen, door een onbekende man, getankt zonder te betalen.
De man tankte tussen genoemde tijdstippen voor enkele honderden euro's zijn auto en enkele jerrycans vol en reed, zonder te betalen, weg.

Z-3138-2006 Te veel gedronken, Terneuzen
Zaterdagavond rond 22.10 uur heeft politie Zeeland, aan de Nieuwediepstraat in Terneuzen een 36-jarige man uit Terneuzen aangehouden.
Agenten zagen de man rond 22.10 uur over de Nieuwediepstraat in Terneuzen lopen. Hierbij had hij de gehele stoep nodig. Ook had de man een aangebroken flesje bier bij zich.
Toen de agenten hem wilden bekeuren voor het hebben van alcohol op de openbare weg wilde de man zijn naam niet opgeven waarop hij werd aangehouden. De Terneuzenaar kreeg twee bekeuringen (voor alcohol op straat en het niet willen opgeven van zijn naam).

O-3139-2006 Diefstal uit woning, Goes
Zaterdagavond tussen 18.47 uur en 22.29 uur is er ingebroken in een woning aan de Wijngaardstraat in Goes.
Uit de woning zijn alleen waardepapieren weggenomen.
Om de woning binnen te komen is er een ruit vernield. Het totale schadebedrag is onbekend.

Z-3140-2006 Te hard, Terneuzen
Zaterdagavond rond 23.05 uur heeft politie Zeeland, aan de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen, een 25-jarige automobilist uit Lille (F) aangehouden.
De man reed met een snelheid van 100 km/h over de Willem de Zwijgerlaan. De toegestane maximum snelheid op deze weg is 50 km/h.
Toen agenten de man aan de kant zetten kon hij geen rijbewijs tonen. Ook had de man geen identiteitsbewijs bij zich. Hij kreeg een bekeuring van 500 euro.

O-3141-2006 Auto te water, Goes
Zaterdagavond rond 22.35 uur is aan de Albert Joachimikade in Goes een auto te water geraakt.
De 69-jarige eigenaar van de (bijna nieuwe) personenauto parkeerde zijn auto rond genoemd tijdstip aan de Albert Joachimikade.
Toen de man de auto verlaten had reed het voertuig door onbekende oorzaak het water in.
De auto ging geheel onder; het totale schadebedrag is onbekend.

O-3142-2006 Rijden onder invloed, Goes
In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.05 uur is een 27-jarige automobilist uit Goes, aan de Marconistraat in Goes, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man bijna 1 maal teveel had gedronken. Ook gaf de man, bij het verhoor, aan dat hij onder invloed van softdrugs was. Hierop werd een bloedproef gedaan.
De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 12 uur.

---- --