Politie Zuid-Holland-Zuid

20/8 Weekend Hoeksche Waard

, 20-08-2006 o Nieuwsberichten District III

VECHTPARTIJ
S-GRAVENDEEL Zaterdagavond 19 augustus kreeg de politie de melding van een vechtpartij aan de Bevershoekstraat te s-Gravendeel. Hierbij waren een 32-jarige man en zijn 30-jarige zus uit deze plaats betrokken en een groep jongeren. Broer en zus hadden klappen gekregen. Een 18-jarige jongen uit s-Gravendeel is aangehouden op verdenking van mishandeling. Vermoedelijk was er ook alcohol in het spel. De politie onderzoekt de zaak.

INBRAAK
NUMANSDORP Bij een recreatiestalling aan de Havenkade te Numansdorp is in de nacht van zaterdag op zondag 20 augustus ingebroken. Hierbij zijn vier vouwwagens ontvreemd. De daders kwamen binnen door het hekwerk los te knippen.

HOND BIJT KAT
MIJNSHEERENLAND- Op 18 augustus rond 13.30 uur kwamen een man en een vrouw naar het politiebureau om te melden dat hun kat was overleden nadat zij was gebeten door een hond. De kat zat in de tuin van de eigenaren aan de Vingerling toen ineens een hond de tuin in kwam en de kat greep. De hond wilde de kat niet loslaten ook niet na schoppen van de eigenaar. Uiteindelijk kon de kat loskomen en vloog een boom in. De eigenaars van de kat gingen met het beestje naar de dierenarts waar ze het hebben moeten laten inslapen. De kat had te veel inwendige verwondingen.