Urban Dance Squad brengt eerste carrière overzicht uit

Bmg nederland

THE SINGLES COLLECTION; VANAF 21 AUGUSTUS 2006 BESCHIKBAAR OP CD, LIMITED EDITION CD en DIGITAAL.

Hilversum, 21 juni 2006

Vandaag is bekend gemaakt dat de Urban Dance Squad haar eerste complete singles collectie op 21 augustus 2006 uitbrengt bij platenmaatschappij SONY BMG.

Met de release van The Singles Collection keert de Urban Dance Squad terug bij SONY BMG waar de band met de release van Mental Floss For The Globe haar grootste internationale successen behaalde. De hitsingle Deeper Shade Of Soul kwam in 1990 op nummer 21 binnen in de US Billboard top 100.

The Singles Collection is het eerste album dat de Urban Dance Squad uitbrengt na een stilte van 5 jaar en is vanaf 21 augustus zowel digitaal, op cd en als limited edition met een bonus cd met daarop exclusieve remixes verkijgbaar.

De gehele Urban Dance Squad catalogus zal later dit jaar digitaal beschikbaar worden gemaakt via de legale download platforms.

Naast de release van The Singles Collection zal de Urban Dance Squad een aantal exclusieve concerten verzorgen op de grote zomerfestivals.

Met hun eigenzinnige mix van rock, rap, funk, ska, hip-hop en soul beklede de Urban Dance Squad begin jaren 90 een voortrekkersrol en stond daarmee aan de basis van een geheel nieuwe muziekstroming.