Gemeente Etten-Leur

Commissievergaderingen Financiën en Openbaar Gebied

Op 21 en 22 augustus zijn er commissievergaderingen. Hier vindt u de agenda's. Uitgebreidere informatie is geplaatst bij Beleid & bestuur.

Commissievergadering Financiën op 21 augustus

De voorzitter van de commissie Financiën maakt bekend dat er op maandag 21 augustus aanstaande 's avonds om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de nota reserves en voorzieningen;

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de aanpassing van het rijbewijstarief in de tarieventabel behorende bij de legesverordening 2006;

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het beschikbaar stellen van een krediet voor de aankoop van een onroerende zaak;

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u voor 21 augustus 2006, 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten, tel. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag, 14 augustus 2006 worden ingezien bij de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Financiën > 2006 > 21 augustus

Commissievergadering Openbaar Gebied op 22 augustus

De voorzitter van de commissie Openbaar Gebied maakt bekend dat er op dinsdag 22 augustus aanstaande 's avonds om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de evaluatie van het wijkbusproject.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de wijziging en vaststelling grens bebouwde kom ingevolge de Wegenverkeerswet 1994.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad betreffende het vrijgeven van de quick scan over de herinrichting van de Markt en het college te verzoeken te reageren op de conclusies en aan te geven hoe met de aanbevelingen zal worden omgegaan.
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de raadsopdracht tot het opstellen van de nota "Parkeren in beweging" 2006-2010.

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u vóór 22 augustus 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten via tel.nr. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 14 augustus 2006 worden ingezien bij de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Openbaar Gebied > 2006 > 22 augustus

Week in...week uit
Er is 1 vacature
Aanbesteding WMO
Uit in Etten-Leur

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl