Gemeente Den Haag

Vanaf maandag 21 augustus a.s. begint het onderhoud van het asfalt aan het Hobbemaplein.
De voorbereidende werkzaamheden duren tot en met vrijdag 8 september. Aansluitend wordt het Hobbemaplein in twee fasen 's nachts geasfalteerd van maandagavond 11 september tot en met zaterdagochtend 23 september a.s.

Voorbereidende werkzaamheden
Van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 8 september a.s. vinden de voorbereidende werkzaamheden plaats. Er wordt dan aan de banden en de goten langs het asfalt gewerkt. De rijweg wordt deze periode voor het autoverkeer niet afgesloten, maar wel versmald.

Asfaltering
Het asfalteren wordt uitgevoerd in twee fases. De eerste fase duurt van maandagavond 11 september tot en met zaterdag 15 september 2006. Het Hobbemaplein tussen de Kempstraat en de Heemstraat is dan iedere avond en nacht van 19.00 tot 06.00 uur geheel afgesloten voor het verkeer. De tweede fase duurt van maandagavond 18 september tot en met zaterdagochtend 23 september van 19.00 tot 06.00 uur. Ook dan is het Hobbemaplein geheel afgesloten. Voetgangers en fietsers worden langs het werk geleid. Overdag is het Hobbemaplein gewoon bereikbaar voor het verkeer.

Meer informatie
Meer informatie over het onderhoud van de wegen in Den Haag, is te vinden op de website www.denhaag.nl/wegonderhoud