Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werkzaamheden aan de Oostendamstraat

Vanaf maandag 21 augustus is Gemeentewerken, Werf Feijenoord, in opdracht van de deelgemeente Feijenoord, bezig in de Oostendamstraat. De straat krijgt een nieuw wegdek en het voetpad wordt opnieuw betegeld. De werkzaamheden duren bijna 4 maanden en zijn naar verwachting 15 december afgerond.

Overlast
In bovengenoemde periode zult u als omwonende ongetwijfeld overlast ondervinden van de werkzaamheden. Deze overlast is helaas niet te voorkomen. Gemeentewerken doet haar best om de hinder zoveel mogelijk te beperken en streeft ernaar het werk vóór 15 december 2006 af te ronden. Uiteraard als het weer het toelaat en zich verder niets bijzonders voordoet.

Weg afgesloten
Tijdens de uitvoering is het weggedeelte in zijn geheel afgesloten en wordt het verkeer via verwijzingsborden omgeleid.

Informatie
Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de uitvoerder, de heer K. van Neck of het hoofd Uitvoering, de heer J. Visser, via telefoonnummer: (010) 217 14 00. In de uitvoeringsperiode doen we gaarne een beroep op uw medewerking.

Van 21 augustus tot en met 15 december 2006 is Gemeentewerken in de Oostendamstraat bezig met de herbestrating van het wegdek en het opnieuw betegelen van het voetpad.